mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Atnaujinus BIOS

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 3, 2008, 10:34
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Turiu Jetway M26GT3-SVP plokštė ir aš neseniai atnaujino savo procesorius iš AMD Sempron į AMD Athlon 64. Man reikia atnaujinti savo BIOS tegul jis pripažįsta savo naują įrangą, nes ji tik rašoma "AMD procesorių nežinomo" dėl ekranas ir Windows boot. Radau naujausią BIOS failų Jetway svetainė "AWD893" ir Utility reikia taip, kaip nurodyta interneto svetainėje "AWDFLASH". Bet aš negaliu rasti, kaip naudoti šias rinkmenas aprašymas? Ar turiu padaryti bootable CD ir paleisti jį paleidus? Floppy yra iš man klausimas, nes aš neturiu diskelių tik CD.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

Ir jei taip, galite duoti man naudinga instrukcijas, kad būtų lengviau aikštelė.

Old Rugsėjis 3, 2008, 10:35
Administrator Grupė

Default Atnaujinus BIOS

Taip, kad paleisti iš CD ir paleisti iš komandų eilutės įrankis.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 3, 2008, 10:41
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Taip, kad paleisti iš CD ir paleisti iš komandų eilutės įrankis.
Alright, I'll try, kad, ačiū už greitą atsakymą!
Old Rugsėjis 3, 2008, 11:32
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Darn it! Aš naudoju CDburner XP Pro 3.0 Abd kai galiu įrašyti failus ir pasirinkite įkelti puslapį Mane pasirinko 1,44 diskelį, nes visi kiti variantai rodo "nepavyko rasti DOS" į komandų eilutę. Dar 1,44 emuliacija parinkčių niekada atrodo apkrova jis pradeda ir niekada ateina į bet pabaigoje arba duoda man kokių nors variantų pasirinktinai. jis rodo Kaldera-DOS ir prekinis ženklas, o ne kur nors važiuoti iš ten?
Old Rugsėjis 3, 2008, 11:48
Administrator Grupė

Default Atnaujinus BIOS

http://www.bootdisk.com/
Old Rugsėjis 3, 2008, 12:03
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Ar galėtumėte tiksliau?
Old Rugsėjis 3, 2008, 12:14
Administrator Grupė

Default Atnaujinus BIOS

Pereikite žemyn, yra galimybių padaryti bootable CD.
Old Rugsėjis 3, 2008, 12:30
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Kur galiu gauti flashcd.iso?

Nevermind I got it
Old Rugsėjis 3, 2008, 13:21
Narys

Default Atnaujinus BIOS

Na tai nenaudinga Aš išbandžiau beveik viską, ir aš tiesiog negali gauti šį darbą, manau mano sesuo yra šiek tiek nesiruošia priežiūra bet kuriuo atveju jie naudoja tik interneto naršymas ir žaidimai PC. Guess I won't be atnaujinti "visą" paketą su BIOS ir visi, bet kompiuteris veikia be jokių problemų ir gali atpažinti naują procesoriaus greičio. Bet turiu pripažinti, kad Jetway padarėme absoliučiai nieko lengviau BIOS atnaujinti jų pagrindinių plokščių, su ta sakė, kad aš noriu pasakyti ačiū jums Dave bando padėti tikri I won't let this bother me anymore, who cares, jei BIOS / Wndows galima atpažinti CPU modelis, kai ji veikia nepriekaištingai į pirmąją vietą.
Old Rugsėjis 3, 2008, 13:26
Administrator Grupė

Default Atnaujinus BIOS

Ar jūs Flash BIOS, tada? What went wrong?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.