mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Atjauninot BIOS

Reply

Thread Tools
Old Septembris 3, 2008, 10:34
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Man ir Jetway M26GT3-SVP mātesplati, un man ir nesen modernizētas manu CPU no AMD Sempron uz AMD 64 Athlon. Man vajag atjaunināt savu BIOS ļaut tam atzīt savu jauno aparatūru, jo tā tikai rakstīts "AMD procesors nezināms" par boot ekrānu un logiem. Atradu atjauninātu BIOS failus Jetway mājas lapa "AWD893" un lietderības rīks vajadzīgi tādi, kā norādīts tīmekļa vietnē "AWDFLASH". Bet es nevaru atrast nevienu aprakstu par to, kā izmantot šos failus? Vai man darīt bootable CD un palaist to palaišanas? Diskete ir ārpus jautājuma par mani, jo man nav floppy drive tikai CD drive.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

Un ja tā, vai jūs varat sniegt man noderīgi norādījumi, kas palīdzētu daudz.

Old Septembris 3, 2008, 10:35
Administrator Group

Default Atjauninot BIOS

Yeah, padarīt bootable CD un palaist lietderība no komandrindas.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 3, 2008, 10:41
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Yeah, padarīt bootable CD un palaist lietderība no komandrindas.
Alright I'll try, ka, pateicoties par ātru atbildi!
Old Septembris 3, 2008, 11:32
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Darn it! I use CDburner XP Pro 3,0 abd, kad es apdegums failus un izvēlieties boot opcijām es izvēlējos 1,44 disketi, jo visas citas iespējas parādīt "nevarēja atrast DOS" uz Komandu uzvedne. Tomēr 1,44 sacensība iespējām nekad, šķiet, slodze ir sācies un nekad nāk jebkuram tiešajam vai dod man jebkuras iespējas izvēlēties no. tas parāda, Caldera-DOS un preču zīmi un nav iet visur no turienes?
Old Septembris 3, 2008, 11:48
Administrator Group

Default Atjauninot BIOS

http://www.bootdisk.com/
Old Septembris 3, 2008, 12:03
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Vai jūs, lūdzu, vairāk konkrēts jautājums?
Old Septembris 3, 2008, 12:14
Administrator Group

Default Atjauninot BIOS

Ritiniet uz leju, pastāv iespējas veikt bootable CD.
Old Septembris 3, 2008, 12:30
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Kur es varu iegūt flashcd.iso?

Nevermind I got it
Old Septembris 3, 2008, 13:21
Loceklis

Default Atjauninot BIOS

Nu tas ir bezjēdzīgi esmu mēģinājis diezgan daudz visu, un es vienkārši nevar iegūt šo darbu, es domāju, mana mazā māsas nav dodas uz aprūpi anyway tās tikai izmanto datoru interneta sērfošanu un spēles. Guess I nebūs atjaunināšanu "visu" paketi ar BIOS un visus, bet PC iet bez problēmu un var pazīt jaunu CPU ātruma. Bet man jāatzīst, ka Jetway ir darījušas pilnīgi neko, lai atvieglotu BIOS update to motherboards, ar šo es teicu un gribu pateikt paldies jums Dave par mēģinot palīdzēt būt drošs, man neļaus šo raizēties man vairs, kurš rūpējas, ja BIOS / Wndows var atpazīt CPU modelis, kad tā darbojas nevainojami ir pirmajā vietā.
Old Septembris 3, 2008, 13:26
Administrator Group

Default Atjauninot BIOS

Vai jūs flash BIOS tad? Kas bija nepareizi?
Reply

Register

Bookmarks