![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam Jetway M26GT3-płyta SVP i niedawno zmodernizowane moim procesorów AMD Sempron do AMD Athlon 64. Muszę zaktualizować BIOS niech rozpoznaje nowy sprzęt, gdyż tylko czyta "nieznany procesor AMD" na zyski w górze ekranu w systemie Windows. Znalazłem do plików BIOS daty na stronie Jetway "AWD893" i Narzędzie niezbędne określone na stronie "AWDFLASH". Ale nie mogę znaleźć żadnego opisu, jak użyć tych plików? Czy muszę zrobić bootowalną płytę CD i uruchomić go na starcie? Dyskietka jest obecnie pytanie dla mnie, ponieważ nie mam stacji dyskietek tylko napęd CD.
http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP A jeśli tak, to możesz dać mi jakieś pomocne wskazówki, która pomogłaby partii. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak, zrobienie startowego CD i uruchomić narzędzie z wiersza polecenia.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Darn it! Używam CDBurner XP Pro 3.0 abd kiedy nagrać pliki i wybierz opcje uruchamiania wybrałem 1,44 dyskietki, ponieważ wszystkie inne opcje show "nie mógł znaleźć DOS" w wierszu polecenia. Jeszcze nigdy 1,44 opcji emulacji wydaje się załadować zaczyna i nigdy nie dojdzie do jej końca i daje mi żadnych opcji do wyboru. pokazuje Caldera-DOS i symbol i nie ma nigdzie iść stamtąd?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Proszę być bardziej szczegółowe?
|
|
|
|||
|
|||
|
Przewiń, istnieją opcje wobec zrobić bootable CD.
|
|
|
|||
|
|||
|
Gdzie mogę dostać flashcd.iso?
Nevermind I got it |
|
|
|||
|
|||
|
Więc to jest bezużyteczne Próbowałem niemal wszystko, a ja po prostu nie mogę tego do pracy, myślę, mój mały siostry nie idą do opieki i tak nie tylko z komputera do przeglądania stron internetowych i gier. Chyba nie będzie aktualizacji "cały" pakiet z BIOS i wszystko, ale komputer działa bez żadnych problemów i rozpoznaje nowe prędkości procesora. Ale muszę przyznać, że Jetway zrobiły nic, aby ułatwić ich aktualizacji systemu BIOS płyty główne, z którym stwierdzono, że chcę podziękować Ci Dave "stara się pomóc pewni, I won't let to bother me anymore, który troszczy się, jeśli BIOS / Wndows rozpoznaje model procesora, kiedy pracuje bezbłędnie na pierwszym miejscu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy flash BIOS wtedy? Co poszło nie tak?
|