![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Jetway M26GT3-SVP doska a nedávno som aktualizovať má procesor AMD Sempron s AMD Athlon 64. Musím aktualizovať BIOS mi, aby som to poznať môj nový hardvér, pretože len číta "AMD procesor neznáme" na spúšťaciu obrazovku a okná. Našiel som aktuálne BIOS súbory na webových stránkach Jetway "AWD893" a utility potrebné nástroje, ako je uvedené na internetovej stránke "AWDFLASH". Ale nemôžem nájsť žiadne opis, ako používať tieto súbory? Musím urobiť bootovacie CD a spustite ho na štarte? Disketa je mimo otázka pre mňa, pretože nemám disketovú jednotku, iba CD-ROM. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP A ak áno, môžete mi dať nejaké užitočné usmernenia, ktoré by pomohli veľa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, urobiť bootovacie CD a spustenie nástroja z príkazového riadka.
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Darn it! Používam CDburner XP Pro 3.0 abd keď som vypáliť súbory a vyberte možnosť spustenia som si vybral 1,44 diskety, pretože všetky ostatné možnosti show "nemohla nájsť DOS" na príkazovom riadku. Napriek tomu 1,44 možnosťou emulácia nikdy zdá sa až k bremeno začína a nikdy nepríde ku konečnému alebo mi dáva všetky možnosti, aby si vybral z. ukazuje Caldera-Dos a ochrannej známky a nie je nikam odtiaľ? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste prosím byť konkrétnejší? |
|
| |||
| |||
| Prejdite nadol, tam sú možnosti, ako urobiť bootovacie CD. |
|
| |||
| |||
| Kde získam flashcd.iso? Nevermind Mám to |
|
| |||
| |||
| No to je k ničomu som sa snažila skoro všetko a ja jednoducho nemôžem dostať, aby to fungovalo, myslím, že moje sestričky sa nebudeme staráš sa použiť len na PC pre surfovanie po webe a hry. Asi som sa nebude aktualizovať "celý" balík s BIOS a tak, ale PC beží bez problémov a možno rozpoznať novú rýchlosť procesora. Ale musím priznať, že Jetway urobiť absolútne nič jednoduchosť aktualizáciu systému BIOS pre základné dosky, s tým, že som chcel povedať vďaka vám Davom sa snažia pomáhať, istí, nenechám už ma to nevadí, koho to zaujíma, ak BIOS / Wndows vie rozpoznať model procesora, keď to funguje bezchybne na prvom mieste. |
|
| |||
| |||
| Páčilo sa vám BIOS potom? Čo sa stalo? |