![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Јетуаы М26ГТ3 СВП-плоча, а ја недавно надограђен мој процесор из АМД Семпрон АМД-у АМД Атхлон 64. Морам да ажурирам мој БИОС-у нека га препозна мој нови хардвер јер само пише "АМД процесор непознат" на екран и покретање система у оперативном систему Уиндоус. Нашао сам до датума БИОС датотеке на уеб Јетуаы "АУД893" и комуналних неопходне алатке као што је наведено на сајту "АУДФЛАСХ". Али не могу наћи било који опис о томе како да користе ове фајлове? Да ли морам да правим бутабилан ЦД и покренути при старту? Флоппы је од питања за мене јер немам дискетну јединицу само диск ЦД-а. хттп://ууу.јетуаы.цом.ту/ју/мотхербоард_виеу.асп?продуцтид=309&пронаме=М26ГТ3-СВП И ако јесте можете ли ми дати неке корисне инструкције да би помогли пуно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, направи бутабилан ЦД и покрените програм из командне линије.
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Славимо га! Користим ЦДбурнер КСП Про 3.0 Абд када сам спали датотеке и изаберите опције за покретање изабрао сам 1.44 дискете јер су све друге опције показују "није могао да пронађе ДОС-а" на командној линији. Ипак, 1.44 емулација никада не изгледа опције за учитавање почиње и никада не дође до било ког краја и даје ми опције да се изабере било који од. показује Калдера-ДОС и заштитни знак и не иду нигде од тамо? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Можете ли бити прецизнији? |
|
| |||
| |||
| Крећите се надоле, постоје опције да се покретачки ЦД-а. |
|
| |||
| |||
| Где могу добити фласхцд.исо? Нема везе сам је добио |
|
| |||
| |||
| Па ово је бескорисно Покушао сам скоро све, а ја просто не могу да то раде, мислим мој мали сестре неће да бринемо ионако они само користе рачунар за уеб сурфовање и игре. Претпостављам да неће бити ажурирања "цео" пакет са БИОС и све, али рачунар ради без проблема и да препознају нове брзине процесора. Али морам да признам да Јетуаы учинио апсолутно ништа да олакша БИОС за своје матичне плоче, уз које је желим да кажем хвала за Дејв покушава да помогне будите сигурни да неће дозволити да ово ми сметају више, кога брига ако БИОС-а / Ундоус може да препозна процесор модела када је савршено функционише на првом месту. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте флеш БИОС-а? Шта је пошло наопако? |