![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bu Jetway M26GT3-SVP anakart ve kısa bir süre önce bir AMD Sempron bir AMD Athlon 64 için CPU yükselttiyseniz. Ben BIOS güncelleme için sadece "" ekranı ve pencereler in önyükleme üzerinde AMD işlemci bilinmeyen okur benim yeni donanım tanıması izin gerekir. Olarak belirtilen Ben güncel BIOS dosyaları için Jetway web sitesi "AWD893" ve hizmet aracı gerekli bulduğunuzda web sitesi "AWDFLASH". Ama nasıl bu dosyaları kullanmak için herhangi bir açıklama bulamıyorum? Bir önyüklemesi CD ve başlangıçta çalıştırmak yapmak zorunda mıyım? Çünkü sadece bir CD sürücüsüne bir disket sürücü yoksa Disketten dışarı benim için söz konusu değildir. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP Ve bu yüzden bana çok yardımcı olacak bazı yardımcı talimatlar verebilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bir bootable CD ve komut gelen yardımcı programını çalıştırmak isteminde olun.
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Darn it! Çünkü tüm diğer seçenekleri "" komutunu üzerinde DOS bulamadık isteminde göster Ben CDburner XP Pro 3,0 ben dosyaları yazmak ve 1,44 disket seçtim Önyükleme seçenekleri seçin ABD kullanın. Ancak 1,44 emülasyonu seçenekleri ve başlar asla herhangi bir sonuna geldiğinde veya yaz seçtiğiniz herhangi bir seçenek sunuyor yük gibi asla. ve Caldera-Dos ve marka gösterir orada herhangi bir yerden gitmek değildir? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Siz misiniz daha belirgin olabilir mi? |
|
| |||
| |||
| Aşağı doğru gidin, orada önyüklemesi CD yapmak için seçenekler var. |
|
| |||
| |||
| Nereye flashcd.iso alabilirim? Nevermind Aldım |
|
| |||
| |||
| Aslında ben hemen hemen her şeyi denedim ve sadece bu iş için değil işe yaramaz, benim küçük kız tahmin zaten sadece internette gezinmek ve oyunlar için PC kullanımı bakım giderek değildir. Ben BIOS ve tüm olan, fakat "tüm" paket güncelleştirmekte olmayacaktır Tahmin PC herhangi bir sorun olmadan çalışıyor ve yeni CPU hızı tanırsın. Ama bu Jetway ile ben gerisini yardım çalıştığınız için size teşekkür Dave Bu artık, kimin umurunda beni rahatsız izin vermiyor emin söylemek istiyorum dedi bir BIOS ve anakartlar için, güncelleme kolaylaştırmak için hiçbir şey yaptığını itiraf etmeliyim eğer BIOS / Wndows zaman sorunsuz ilk yerde çalışıyor CPU modeli kabul edebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Daha sonra BIOS Flash mı? Ne ters gitti? |
![]() |
|
| Bookmarks |