менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Оновлення BIOS

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 вересня 2008, 10:34
Член групи

Default Оновлення BIOS

Я маю Jetway M26GT3-БГЗ платі і я нещодавно модернізував свій процесор від AMD Sempron для AMD Athlon 64. Мені потрібно оновити BIOS, щоб воно визнало мого нового апаратного забезпечення, оскільки вона лише говорить: "Процесор AMD невідомих" на завантажувальний екран і в Windows. Я знайшов до дати BIOS файлами на веб-сайті Jetway "AWD893" та комунальні інструмент необхідна, як зазначено на сайті "AWDFLASH". Але я не можу знайти опис того, як використовувати ці файли? Чи потрібно зробити завантажувальний компакт-диск і запустіть його на старті? Дискета може бути й мови для мене, оскільки я не тільки дисковод компакт-дисків.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

І якщо це так ви можете дати мені кілька корисних інструкцій, які допоможуть багато.

Old 3 вересня 2008, 10:35
Адміністратор групи

Default Оновлення BIOS

Так, зробити завантажувальний компакт-диск і запустити утиліту з командного рядка.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 вересня 2008, 10:41
Член групи

Default Оновлення BIOS

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Так, зробити завантажувальний компакт-диск і запустити утиліту з командного рядка.
Добре я постараюсь, що, дякую за швидку відповідь!
Old 3 вересня 2008, 11:32
Член групи

Default Оновлення BIOS

Чорт його! Я використовую CDburner XP Pro 3.0 Абд коли я можу записати файли і вибору варіантів завантаження я вибрав 1,44 дискета, тому що всі інші варіанти шоу "не вдалося знайти DOS" в командному рядку. Тим не менше 1,44 параметри емуляції ніколи не здається, щоб завантажити його початку і ніколи не приходить в будь-який кінець або не дає мені будь-які варіанти на вибір. воно показує, Caldera-DOS і товарного знака, а не нікуди звідти?
Old 3 вересня 2008, 11:48
Адміністратор групи

Default Оновлення BIOS

http://www.bootdisk.com/
Old 3 вересня 2008, 12:03
Член групи

Default Оновлення BIOS

Не могли б Ви більш конкретно?
Old 3 вересня 2008, 12:14
Адміністратор групи

Default Оновлення BIOS

Прокручування вниз, є варіанти, щоб зробити завантажувальний CD.
Old 3 вересня 2008, 12:30
Член групи

Default Оновлення BIOS

Де я можу отримати flashcd.iso?

Nevermind я отримав його
Old 3 вересня 2008, 13:21
Член групи

Default Оновлення BIOS

Ну це марно Я пробував майже всі, і я просто не можу отримати цю роботу, я думаю, сестричка не будемо піклуватися усякому разі, вони тільки використовують ПК для веб-серфінгу та ігор. Guess I не буде оновлення "всього" пакету з BIOS і таке інше, але комп'ютер працює без будь-яких неприємностей і може визнати нові швидкості процесора. Але я мушу зізнатися, що Jetway зробили абсолютно нічого для полегшення оновлення BIOS для своїх материнських плат, з тим сказав, що я хочу сказати спасибі вам за Дейв намагається допомогти впевнені, я не дозволю це турбує мене більше, якщо хто піклується BIOS / Wndows може розпізнавати моделі процесора, коли воно працює бездоганно, в першу чергу.
Old 3 вересня 2008, 13:26
Адміністратор групи

Default Оновлення BIOS

Ти Flash BIOS тоді? Що ж сталося?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблема з драйверами Оновлення manukes Генеральний обладнання чат 3 2 листопада 2009 01:55
Оновлення USB 2.0 icu222much Генеральний обладнання чат 4 19 квітня 2009 14:39
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
Проблеми оновлення до Windows XP SP2 Troubled Операційні системи Windows 7 22 лютого 2009 11:12
Оновлення антивірусного proyal03 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 16 15 травня 2008 02:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.