![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я маю Jetway M26GT3-БГЗ платі і я нещодавно модернізував свій процесор від AMD Sempron для AMD Athlon 64. Мені потрібно оновити BIOS, щоб воно визнало мого нового апаратного забезпечення, оскільки вона лише говорить: "Процесор AMD невідомих" на завантажувальний екран і в Windows. Я знайшов до дати BIOS файлами на веб-сайті Jetway "AWD893" та комунальні інструмент необхідна, як зазначено на сайті "AWDFLASH". Але я не можу знайти опис того, як використовувати ці файли? Чи потрібно зробити завантажувальний компакт-диск і запустіть його на старті? Дискета може бути й мови для мене, оскільки я не тільки дисковод компакт-дисків. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP І якщо це так ви можете дати мені кілька корисних інструкцій, які допоможуть багато. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, зробити завантажувальний компакт-диск і запустити утиліту з командного рядка.
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Чорт його! Я використовую CDburner XP Pro 3.0 Абд коли я можу записати файли і вибору варіантів завантаження я вибрав 1,44 дискета, тому що всі інші варіанти шоу "не вдалося знайти DOS" в командному рядку. Тим не менше 1,44 параметри емуляції ніколи не здається, щоб завантажити його початку і ніколи не приходить в будь-який кінець або не дає мені будь-які варіанти на вибір. воно показує, Caldera-DOS і товарного знака, а не нікуди звідти? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Не могли б Ви більш конкретно? |
|
| |||
| |||
| Прокручування вниз, є варіанти, щоб зробити завантажувальний CD. |
|
| |||
| |||
| Де я можу отримати flashcd.iso? Nevermind я отримав його |
|
| |||
| |||
| Ну це марно Я пробував майже всі, і я просто не можу отримати цю роботу, я думаю, сестричка не будемо піклуватися усякому разі, вони тільки використовують ПК для веб-серфінгу та ігор. Guess I не буде оновлення "всього" пакету з BIOS і таке інше, але комп'ютер працює без будь-яких неприємностей і може визнати нові швидкості процесора. Але я мушу зізнатися, що Jetway зробили абсолютно нічого для полегшення оновлення BIOS для своїх материнських плат, з тим сказав, що я хочу сказати спасибі вам за Дейв намагається допомогти впевнені, я не дозволю це турбує мене більше, якщо хто піклується BIOS / Wndows може розпізнавати моделі процесора, коли воно працює бездоганно, в першу чергу. |
|
| |||
| |||
| Ти Flash BIOS тоді? Що ж сталося? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з драйверами Оновлення | manukes | Генеральний обладнання чат | 3 | 2 листопада 2009 01:55 |
| Оновлення USB 2.0 | icu222much | Генеральний обладнання чат | 4 | 19 квітня 2009 14:39 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| Проблеми оновлення до Windows XP SP2 | Troubled | Операційні системи Windows | 7 | 22 лютого 2009 11:12 |
| Оновлення антивірусного | proyal03 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 16 | 15 травня 2008 02:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |