![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| soo ja nedavno kupio jetway mobo (model: NC91-230-LF), koja je došla s 945gc Intel chipset Intel Atom CPU, koji traje svega 1,6 GHz + mislim samo jednom njegova jezgra tako da sam posumnjao overclocking bi biti na svim opciju ovaj mobo suppourts DDR2 400/533MHz do 2GB mada sam trčanje bios ne izgledaju prilično OC prijateljski prinos sat ram na 1100 ili 2200 i Procesor od 133 do 333 mada ja dnt čak kno how brzine takta jer im djela sposed imati 1.6ghz procesor i to samo na 133Mhz cipele, osim ako i postavite ga u boot viši (samo do 333MHz) Koje druge CPU-a su kompatibilne s mojim mobo? im obličje da biste dobili 2.0Ghz najmanje izgledno 3.0GHz ili zatvorite ovaj mini za uključivanje u redovni Gamer : moli: ugoditi pomoć mene svi moćni čarobnjaci silikon! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete "pretvoriti ga u puno radno vrijeme Gamer", koji je cijelu točku mini-ATX matične ploče: niska potrošnja energije s atomima podršku. Kupite novu matičnu ploču.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|