![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| soo לאחרונה קנה jetway mobo (דגם: NC91-230-אם), אשר הגיע עם שבבים של אינטל 945gc Intel Atom CPU שבו פועל רק 1.6 Ghz + אני חושב על ליבה אחת בלבד, כך אני בספק overclocking היה בכלל להיות אופציה זה mobo suppourts DDR2 400/533MHz עד 2GB tho אני פועל האם ה-BIOS נראה די OC ידידותית הצעה השעון ראם ב 1100 או 2200 ו CPU מ 133 עד 333 tho i dnt אפילו kno Speed clocking כיצד פועלת מאז IM sposed יש 1.6ghz מעבד וזה רק בשעה 133Mhz המגפיים, אלא אם אני מגדיר את זה האתחול גבוה יותר (רק עד 333MHz) מה CPU של אחרים תואמים mobo שלי? IM להסתכל 2.0Ghz להגיע לפחות, בתקווה 3.0GHz להפעיל או לסגור את המיני לתוך במשרה מלאה gamer : מתפלל: אנא עזור לי כל סגיב הסיליקון קוסמים! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יכול "להפוך אותו מלא זמן gamer", זה בכל נקודה של Mini-ATX לוח האם: נמוך כוח הצריכה עם תמיכה-Atom. קנה חדש לוח האם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|