![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| soo i nesen nopirka jetway MOBO (modelis: NC91-230-LF), kas nāca ar Intel 945GC chipset kas Intel Atom CPU darbojas tikai 1,6 GHz + i domāju, ka tā tikai vienu galveno lai es šaubos overclocking visticamāk visi ir iespēja Šajā MOBO suppourts DDR2 400/533MHz līdz 2GB tho i am darbojas BIOS šķiet diezgan OC draudzīgs piedāvā pulksteni ram uz 1.100 vai 2.200, un cpu no 133 līdz 333 tho i DNT pat KNO kā ātruma clocking darbojas kopš im sposed ir 1.6GHz procesoru un tas tikai boots at 133MHz, ja es varu noteikt to boot augstāka (tikai līdz 333MHz) kādi citi cpu's ir saderīgi ar manu MOBO? im looking to get 2.0Ghz vismaz, cerams, 3.0GHz vai tuvu pārvērst šo mini vērā pilna laika gamer : lūdzieties: lūdzu, palīdziet man visu varens silicone burvji! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevarat "pārvērst to pilna laika spēlētājs", kas ir visu punktu par mini-ATX motherboard: zems enerģijas patēriņš ar Atom atbalsts. Pirkt jaunu mātesplati.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|