![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| soo Niedawno kupiłem jetway Mobo (Model: NC91-230-LF), który razem z chipsetem Intel 945gc procesor Intel Atom, który działa tylko 1,6 GHz + i jego zdaniem tylko jeden rdzeń więc wątpliwości overclockingu to być na wszystkich opcji Mobo tego suppourts DDR2 400/533MHz do 2GB tho Jestem jazdy bios nie wydaje się całkiem przyjazne OC oferując zegara pamięci RAM na 1100 lub 2200 i procesora z 133 do 333 tho i dnt nawet kno jak prędkość clocking roboty, ponieważ im sposed się 1.6GHz procesor i tylko buty na 133Mhz chyba mogę ustawić go uruchomić wyższe (tylko do 333MHz) jakie inne procesorów są zgodne z moją Mobo? im się uzyskać co najmniej 2,0 GHz, z nadzieją 3.0GHz lub zbliżony do tego z kolei mini w pełnym wymiarze czasu gamer : modlić: proszę mi pomóc wszystkim potężny silikonu czarownicy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można "włączyć go w pełnym wymiarze czasu graczy", to cały punkt mini ATX płyta główna: niskie zużycie energii z Atom wsparcia. Kup nową płytę.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|