![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| soo i recent cumparat un jetway mobo (model: NC91-230-LF), care a venit cu chipset-ul Intel 945gc Intel Atom CPU care ruleaza numai 1.6 GHz + cred ca numai un singur său de bază, aşa că am o îndoială, la toate overclocking-ar fi o opţiune acest mobo suppourts DDR2 400/533MHz până la 2GB Thợ Sunt rulează BIOS-ul nu pare destul de uşor de OC oferind ceas ram la 1100 sau 2200 şi de procesor de la 133 până la 333 Thợ i DNT chiar kno cum viteza pontaj lucrări, deoarece im sposed de a avea un procesor 1.6ghz si numai cizme la 133Mhz cu excepţia cazului în care am stabilit-o pentru a boot mai mare (doar până la 333MHz) Ce alte procesoare sunt compatibile cu meu mobo? im căutat pentru a obţine cel puţin 2.0GHz, 3.0GHz, sperăm, sau aproape de a transforma acest mini într-un timp plin gamer : roage: vă rog să-mi ajute toate puternic silicon Wizards! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu se pot "transforma-o într-un timp plin gamer", care este intreaga punct de un mini-ATX placa de bază: nivel scăzut de consum de energie cu Atom sprijin. Cumpăr o noua placa de bază.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|