mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Upgrade-ul de la Intel Atom de la mine în jetway mini-ITX mobo?

Reply

Thread Tools
Old 21 mai 2009, 18:35
Noile state Group

Default Upgrade-ul de la Intel Atom de la mine în jetway mini-ITX mobo?

soo i recent cumparat un jetway mobo (model: NC91-230-LF), care a venit cu chipset-ul Intel 945gc
Intel Atom CPU care ruleaza numai 1.6 GHz + cred ca numai un singur său de bază, aşa că am o îndoială, la toate overclocking-ar fi o opţiune
acest mobo suppourts DDR2 400/533MHz până la 2GB Thợ Sunt rulează
BIOS-ul nu pare destul de uşor de OC oferind ceas ram la 1100 sau 2200 şi de procesor de la 133 până la 333
Thợ i DNT chiar kno cum viteza pontaj lucrări, deoarece im sposed de a avea un procesor 1.6ghz si numai cizme la 133Mhz cu excepţia cazului în care am stabilit-o pentru a boot mai mare (doar până la 333MHz)
Ce alte procesoare sunt compatibile cu meu mobo? im căutat pentru a obţine cel puţin 2.0GHz, 3.0GHz, sperăm, sau aproape de a transforma acest mini într-un timp plin gamer
: roage: vă rog să-mi ajute toate puternic silicon Wizards!
Old 21 mai 2009, 20:25
Grupul de donator

Default Upgrade-ul de la Intel Atom de la mine în jetway mini-ITX mobo?

Nu se pot "transforma-o într-un timp plin gamer", care este intreaga punct de un mini-ATX placa de bază: nivel scăzut de consum de energie cu Atom sprijin. Cumpăr o noua placa de bază.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.