![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| soo i nedávno kúpil Jetway Mobo (model: NC91-230-LF), ktorý prišiel s chipsetem Intel 945gc Intel Atom procesor, ktorý funguje iba 1,6 GHz + Myslím, že len jeho jediného jadra tak aj pochybnosti přetaktování by vôbec byť možnosť tento Mobo suppourts DDR2 400/533MHz až do 2 GB Tho som beží bios sa zdá docela OC priateľský ponúkajúce hodiny ram na 1100 alebo 2200 a procesora od 133 do 333 Tho i DNT dokonca KNO ako rýchlosť stopovanie funguje, pretože IM sposed mať 1.6GHz procesor a to len topánky na 133MHz, ak som to boot vyššia (iba do 333MHz) aké ďalšie procesory sú kompatibilné s mojím Mobo? im snaží dostať aspoň 2.0Ghz, dúfajme 3.0GHz alebo v blízkosti prelome tohto mini na plný úväzok hráč : Modlite: prosím, pomôžte mi všetkých mocných silikón kouzelníci! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete "urobiť z neho na plný úväzok Hráč", to je celý odsek o mini-ATX základná doska: nízku spotrebu energie s Atom podporu. Kúpiť nové desce.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|