![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| soo Kısa (Model: NC91-230-LF) bu intel 945gc çipset ile birlikte bir jetway mobo aldım olan Intel Atom işlemci sadece 1,6 GHz çalışır + i düşünmek onun tek bir çekirdek yani bütün bir seçenek olduğu overclock şüphe Bu mobo 2GB'a kadar tho i DDR2 400/533MHz suppourts kullanıyorum bu güzel saat koç için 1100 veya 2200 ve cpu at 133 den 333 kadar OC dostu sunan gibi BIOS çünkü sohbet ve 133Mhz orada sadece botlar sürece ben önyükleme daha yüksek olarak (en fazla 333MHz için) sadece bu grubu bir 1.6ghz işlemci için sposed tho I DNT bile kno nasıl hızlı çalışır clocking diğer işlemci benim mobo uyumludur? Sohbet 2.0Ghz almak isteyen en azından umarım 3.0GHz veya tam zamanlı bir oyun bu küçük dönüş yakın : dua: Beni tüm büyük silikon sihirbazları yardım lütfen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siz "tam gün" e, bir mini tüm nokta-ATX anakart: Atom desteği ile düşük güç tüketimi oyuncuysanız bu dönüş olamaz. Yeni bir anakart satın alın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|