![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно сега имам E6300 OC 3GHz. Аз искам повече (може би) и наскоро видях цена / изпълнение на E8400 и съм доста впечатлен. ако ли аз трябва да има никакъв проблем за OC 4GHz подобно на много други по въздух. Какво мислите вие? трябва да отида 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кратък отговор: Ако имаш парите, и вашата дънна платка поддържа него, тогава да, защо не? Бих Предполагам близо 4 на въздуха също обмисля това е 45nm, но това ще зависи и от дънната платка напрежения могат доставките. Още Един E6300 в 3ghz няма да изостават много CPU години.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих чакаме и да получите целия пакет късно с DDR3 tbh.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не мога пропускай DDR 3. Не OC моята RAM твърде много още. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсите 2 Upgrade Pc нужда от помощ Моля, | Countissa | Общи Хардуер Чат | 9 | 22-ри октомври 2009 година 11:07 |
| Надстройка Въпрос - Palit ATI Radeon HD 4670 Супер! 512MB PCI-E | Cyrez60659 | Графика на карти & Монитори | 1 | 30 Април 2009 19:57 |
| Дънната Upgrade Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 февруари 2009 20:59 |
| Още един UPGRADE или REPLACE въпрос ... | anotherbob | Общи Хардуер Чат | 4 | 14 ноември 2008 19:14 |
| Надстройка Въпрос | PC WhizzKid | Графика на карти & Монитори | 14 | 16-то Apr 2008 15:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |