![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teď mám E6300 OC 3GHz. Chci více (snad) i nedávno viděli cena / výkon na E8400 a jsem naprosto ohromen. když jsem neměla by mít žádný problém OC na 4GHz tak jako mnoho jiných na vzduchu. co vy na to? Mám jít 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stručná odpověď: Pokud máte peníze a vaše základní deska podporuje, pak ano, proč ne? Já bych asi poblíž 4 na vzduch příliš zvažuje je to 45nm, ale to bude záviset také na napětí vaší desce lze dodat. Stále je E6300 na 3ghz nebude zaostává mnoho cpu to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkat si celý balík později s DDR3 tbh.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nemůžu přeskočit DDR 3. není to moje OC RAM příliš dosud. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Podíváme-2 Upgrade Pc Potřebujete pomoc prosím | Countissa | Obecné Hardware Chat | 9 | 22.října 2009 11:07 |
| Upgrade Otázka - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. dubna 2009 19:57 |
| Základní deska pro upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. února 2009 20:59 |
| Další upgrade nebo REPLACE otázku ... | anotherbob | Obecné Hardware Chat | 4 | 14. listopadu 2008 19:14 |
| Upgrade Otázka | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 14 | 16. duben 2008 15:14 |
| Thread Nástroje | |
| |