![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τώρα έχω ένα E6300 OC 3GHz. Θα ήθελα περισσότερες (ίσως) Πρόσφατα είδε το τιμής / απόδοσης του E8400 και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Αν φέρω ένα i δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα να 4GHz OC όπως και πολλά άλλα για την ατμοσφαιρική. τι πιστεύετε εσείς; Πρέπει να πάω 42nm;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σύντομη απάντηση: Εάν έχετε τα χρήματα, και τη μητρική πλακέτα υποστηρίζει, τότε ναι, γιατί δεν είναι; Είχα Υπολογίζω κοντά στις 4 σχετικά με την εξέταση του αέρα είναι πολύ 45nm, αλλά θα εξαρτηθεί και από τις τάσεις της μητρικής πλακέτας σας μπορεί να παρέχει. Ακόμα, ένα E6300 στα 3GHz δεν θα μείνει πίσω πολλές CPU της.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα και να περιμένει το συνολικό πακέτο αργότερα με DDR3 tbh.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i να παραλείψετε το DDR 3. δεν έχουν OC της μνήμης RAM μου πάρα πολλά ακόμα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ψάχνετε 2 Αναβάθμιση Pc Need Help Please | Countissa | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 22 Οκτωβρίου 2009 11:07 |
| Αναβάθμιση Ερώτηση - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E | Cyrez60659 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 30 Απρ 2009 19:57 |
| Motherboard Upgrade Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Φεβ 2009 20:59 |
| Άλλη μια αναβάθμιση ή REPLACE ερώτηση ... | anotherbob | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 14 Νοε 2008 19:14 |
| Αναβάθμιση Ερώτηση | PC WhizzKid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 16 Απρ 2008 15:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |