![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| upravo sada imam E6300 OC 3GHz. Želim više (možda) Nedavno sam vidio cijenu / performanse od E8400 i ja sam prilično impresioniran. ako ja dobiti neki ja bi trebali imati nikakvih problema OC 4GHz da kao i mnogi drugi na zraku. Što da li vi misliti? Trebam li ići 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kratak odgovor: Ako ste dobili novac, a vaše matične ploče podržava ga, da, zašto ne? Dajte zatvorite brojiti do 4 zračna previše s obzirom na to 45nm, ali će također ovisiti o naponu vaše matične ploče može dostaviti. Ipak, jedan E6300 na 3ghz neće biti zaostaje mnogo CPU-a.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio čekati i dobiti cijeli paket kasnije DDR3 tbh.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ja mogu preskočiti DDR 3. nisu OC je moj RAM previše yet. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gledajući 2 Nadogradnja Pc Need Help Please | Countissa | General Hardware Chat | 9 | 22 listopad 2009 11:07 |
| Upgrade Pitanje - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30. travanj 2009 19:57 |
| Matična ploča Upgrade pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. veljača 2009 20:59 |
| UPGRADE još jedno pitanje ... ili zamijeniti | anotherbob | General Hardware Chat | 4 | 14. studeni 2008 19:14 |
| Upgrade pitanje | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitors | 14 | 16. travanj 2008 15:14 |
| Thread Tools | |
| |