![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dabar turiu E6300 OC 3GHz. Noriu daugiau (gal) Aš neseniai pamačiau, kainos / naudingumo E8400 ir aš labai sužavėtas. jei gaunu i viena, neturėtų būti problema OC iki 4GHz kaip ir daugelis kitų oro. What do you guys think? Turėčiau eiti 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trumpas atsakymas: Jei turite pinigų, o jūsų pagrindinė plokštė palaiko, tada taip, kodėl ne? Norėčiau tikėtis beveik 4 oro taip pat mano, kad tai yra 45 nanometrų, bet ji taip pat priklauso nuo įtampos plokštę gali tiekti. Visgi ne 3GHz E6300 nebus atsilieka daugelyje CPU's.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau palaukti ir gauti visą paketą vėliau su DDR3 TBH.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| galiu Pereiti DDR 3. ne OC mano RAM per daug dar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieškote 2 Atnaujinkite Pc Need Help Please | Countissa | General Hardware Chat | 9 | 22 spalis 2009 11:07 |
| Atnaujinkite Klausimas - Palit ATI Radeon HD 4.670 Super! 512 MB PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Balandis 30, 2009 19:57 |
| Motherboard Atnaujinti Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 vasaris 2009 20:59 |
| Dar vienas upgrade arba pakeisti klausimas ... | anotherbob | General Hardware Chat | 4 | Lapkritis 14, 2008 19:14 |
| Atnaujinkite Klausimas | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Balandis 16, 2008 15:14 |
| Temos įrankiai | |
| |