![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| teraz mam E6300 OC 3GHz. Chcę więcej (być może) i ostatnio widziałam cena / wydajność z E8400 i jestem całkiem wrażeniem. jeśli dostaję jeden i nie powinien mieć problemu OC do 4GHz jak wiele innych w powietrze. what do you guys think? Czy powinienem iść 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Krótka odpowiedź: Jeśli masz pieniądze, a płyta główna obsługuje go, a następnie tak, to dlaczego nie? I'd liczyć blisko 4 powietrza zbyt uznając to 45nm, ale będzie również zależeć od napięć płyty głównej może dostaw. Mimo to, jeden E6300 na 3ghz nie będzie opóźniona wielu procesorów.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd poczekać i pobrać cały pakiet później DDR3 tbh.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I można pominąć DDR 3. OC nie jest moja jeszcze zbyt dużo pamięci RAM. |