![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz mám E6300 OC 3GHz. Chcem viac (snad) i nedávno videli cena / výkon na E8400 a som úplne ohromený. keď som nemala by mať žiadny problém OC na 4GHz tak ako mnoho iných na vzduchu. čo vy na to? Mám ísť 42nm?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stručná odpoveď: Ak máte peniaze a vaša základná doska podporuje, potom áno, prečo nie? Já bych asi blízkosti 4 na vzduch príliš zvažuje je to 45nm, ale to bude závisieť aj od napätia vašej doske je možné dodať. Stále je E6300 na 3GHz nebude zaostáva veľa cpu to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkať si celý balík neskôr s DDR3 tbh.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nemôžem preskočiť DDR 3. nie je to moje OC RAM príliš doteraz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Podíváme-2 Upgrade Pc Potrebujete pomoc prosím | Countissa | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 22.října 2009 11:07 |
| Upgrade Otázka - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. apríla 2009 19:57 |
| Základná doska pre upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. februára 2009 20:59 |
| Ďalšie upgrade alebo REPLACE otázku ... | anotherbob | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 14. novembra 2008 19:14 |
| Upgrade Otázka | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 14 | 16. apríl 2008 15:14 |
| Thread Tools | |
| |