![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Това е моят първи път се опитват да надстроите ми хардуер (всеки е брат ми прави всичко). Значи аз имам решат да надстроите ми овен, но аз имам малко за да не знаят, на компютърните hardware.I имат два COM да upgrade.The първата дънна платка е P5B-E Plus и тя е с 1GB ram.The второто дънната е 865PE Neo2-P и има 2 512MB ram.I съм да мисля за модернизация на 3gb овен, защото прозорец XP може да използва само толкова. Аз съм уверен за много неща, като ми дънната платка трябва да инсталирате овен в съвпадение двойки? или не го подкрепят с двойна-канална памет и какъв тип DDR ми трябва? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows XP 32-битов (x86) ще използва approximatley 3.5GB на RAM. Windows XP 64-битов (x64) ще използва повече, отколкото бихте си искате, и вие сте по-голяма вероятност да бъде ограничен от дънната платка. (вж. по-долу) В Asus P5B-E поддържа Dual-Channel DDRII RAM. Само до 800MHz обаче, която е да се отбележи. В MSI 865PE Neo2-Platinum поддържа максимум 4GB. DDRIII Рам се поддържа, но не е добре - придържаме към DDRII. Да не харчат много на RAM, по-специално, не за MSI - не е голяма марка comaperd на други водещи производители, и е много остаряла. Ако все още имате нужда от помощ с марки RAM да отида за - Carbon е вашето мъж, вижте си Хардуер избори темата тук.
|
| |||
| |||
| Да Dual-Channel означава, че аз трябва да купя овен в идентични двойки или ще то не работа? ако не мога аз просто купи DDR2 2GB 800MHz овен за моята Asus P5B-E като моя прозорец XP е 32bit? Трябваше да отидем на сайт повикване crucial.com и направим сканиране за дънната 865PE Neo2-P и той каже, че тя се използва само DDR1 овен??? THX за бърз отговор BTW |
|
| |||
| |||
| Ако възнамерявате да използвате само 1 стик тогава това е добре. Но ако използвате 2 пръчки от 1GB кажа, тогава бихте могли да тичам в беда, ако те са различни. (ie. купувате 2GB сега, но в бъдеще купувате друг 2GB стик) Решаващото Тестер обикновено е доста добър .. но когато погледнах по няколко различни сайтове, които са посочени всички беше DDR2. Въз основа на това, че ако бях на ваше място Бих купуват DDR, тъй като това е една стара mobo, и не е наистина си струва много на разходите. Просто отидете на някои родови DDR .. Ще или опаковката на всички заедно, или да бъдат толкова остаряла, че не си заслужава изобщо скоро. Ако сте модни тя може да надстроите mobo по същото време.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR начин е по-скъпо, отколкото DDR2 ...
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Фактът, че никой не го прави вече е управлявано нагоре цени на двойно-тройно цената на DDR2. Тя не може да се струва това.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, но можете да намерите използвани DDR лесно и евтино от хора, които не разбират, че наистина. Въпреки това ми беше, че не си струва отиват за DDR2 или нищо, дори от разстояние модерна, вие искате да бъде по-добре от модернизация mobo, преди да направиш това, или ще трябва да направим всичко това отново съвсем скоро.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |