![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Tohle je můj první pokusu o upgrade mého hardware (vždy je vše, co dělá můj bratr). Takže jsem se rozhodnete pro upgrade mého ram, ale jsem trochu bez znalosti počítačové hardware.I dvou com to upgrade.The první desku je P5B-E Plus a má 1 gigabajt ram.The druhá deska je 865PE Neo2-P a má 2 512 megabajtů ram.I jsem přemýšlel o upgradu na 3GB RAM, protože Windows XP lze použít pouze tolik. Jsem jisti spoustu věcí, jako je moje deska potřeba nainstalovat ram v odpovídajících dvojicích? nebo se podpora dvou-kanálové paměti typu DDR, co potřebuji? |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bit (x86) bude využívat approximatley +3,5gigabajt RAM. Windows XP 64-bit (x64) bude využívat více než byste vůbec chtít, a ty mají větší šanci být omezena vaší desce. (viz níže) ASUS P5B-E podporuje dvou-kanálové DDRII RAM. Teprve až když 800MHz, což je třeba zmínit. MSI 865PE Neo2-Platinum podporuje maximálně 4GB. DDRIII Ram je podporováno, ale není dobře - držet DDRII. Don't tráví mnoho o RAM, zejména ne pro MSI - to není velké značky comaperd do jiných předních výrobců a je velmi zastaralý. Pokud se vám stále potřebovat pomoc s značkové paměti se jít - Carbon je váš muž, viz jeho Hardware volby vlákno zde.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Do Dvou-kanálové znamená, že musí koupit i ram ve stejných dvojicích nebo to nefunguje? není-li možné i jen koupit DDR2 2GB 800MHz RAM pro můj Asus P5B-E jako můj okna xp je 32bit? Musel jsem jít na místě volat crucial.com a provést scan na desce 865PE Neo2-P, a řekl, že ji používat pouze DDR1 ram? thx za rychlou odpověď btw |
|
| |||
| |||
| Pokud máte v úmyslu použít pouze 1 hůl pak je to v pohodě. Ale pokud použijete 2 hole s 1GB říkají, pak byste mohli dostat do potíží v případě, že jste jiný. (tj. nakupujete 2GB hned, ale v budoucnu budete kupovat další 2 GB Stick) Rozhodující tester je obecně poměrně slušný .. ale když jsem se díval na několika různých místech, že všechny uvedené bylo DDR2. Založen na tom, když i když jste byl bych koupit DDR, jak je to staré mobo a není opravdu stojí za to o mnoho výdajů. Cucáka některých generických DDR .. to bude buď sbalit všechny dohromady, nebo se tak zastaralé je to vůbec za to brzo. Pokud si to můžete vymyšleného upgrade mobo ve stejnou dobu.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR je cesta dražší než DDR2 ...
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
|
|
| |||
| |||
| Skutečnost, že nikdo je už má vyhnaly nahoru ceny na dvojnásobek-trojlůžkový cenu DDR2. Nemusí to být za to.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jo, ale najdete použité DDR snadno a levně od lidí, kteří si uvědomili, že opravdu ne. Nicméně můj bod byl, že to nemá cenu jít na DDR2 nebo něco dokonce vzdáleně moderní byste lépe modernizaci mobo před vámi dělat, nebo budete muset dělat znovu a znovu velmi brzy.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| RAM upgrade | awear2002 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 14. června 2008 15:57 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. října 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 2. října 2007 16:07 |
| Může upgradu? | nsood3 | Operační systémy Windows | 1 | 1. srpen 2007 02:50 |
| Thread Nástroje | |
| |