![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Αυτό είναι το πρώτο μου χρόνο στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του υλικού μου (όποτε είναι ο αδελφός μου κάνει τα πάντα). Λοιπόν έχω αποφασίσει για την αναβάθμιση της RAM μου, αλλά έχω πολλά να υπολογιστής δεν γνωρίζει hardware.I έχουν δύο com για να upgrade.The πρώτη μητρική πλακέτα είναι P5B E-Plus και θα έχει 1gb ram.The δεύτερο είναι μητρική πλακέτα 865PE Neo2-P και έχει 2 512MB ram.I π.μ. σκεφτούμε αναβάθμιση σε 3GB RAM διότι παράθυρο xp μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τόσο. Είμαι σίγουροι για πολλά πράγματα, όπως η δική μου μητρική πλακέτα πρέπει να εγκαταστήσετε το έμβολο σε ζεύγη που ταιριάζουν; ή μήπως υποστήριξη διπλής κανάλι μνήμης και ποιο είδος των ΑΑΕ χρειάζομαι; |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bit (x86) θα χρησιμοποιήσουν approximatley 3.5GB RAM. Windows XP 64-bit (x64) θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο απ 'όσο θα ήθελα ποτέ, και σας είναι πιο πιθανό να περιορίζεται από τη μητρική πλακέτα. (βλ. παρακάτω) Η Asus P5B-E υποστηρίζει Dual Channel DDRII-Ram. Μόνο μέχρι 800MHz όμως, που αξίζει να σημειωθεί. Η MSI 865PE Neo2-Platinum υποστηρίζει το πολύ 4GB. DDRIII Ram υποστηρίζονται αλλά δεν είναι καλά - τηρήσουμε DDRII. Δεν περνούν πολύ για τη μνήμη RAM, ιδίως για την MSI δεν - δεν είναι μια μεγάλη εμπορική comaperd σε άλλους κορυφαίους κατασκευαστές, και είναι πολύ ξεπερασμένη. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια με τα σήματα της μνήμης RAM για να πάει - Carbon του άντρα σας, δείτε την Hardware επιλογές νήμα εδώ.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Να Dual Channel-σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσουν ram σε πανομοιότυπη ζεύγη ή δεν θα λειτουργήσει; εάν δεν μπορούν να αγοράσουν ένα μόνο θ DDR2 2GB RAM 800MHz μου για Asus P5B-E, που μου είναι παράθυρο xp 32bit; Είχα πάει σε ένα site και κάνει έκκληση crucial.com σάρωση για τη μητρική πλακέτα 865PE Neo2-P και θα πω ότι μόνο η χρήση DDR1 ram;;; thx για την γρήγορη απάντηση BTW |
|
| |||
| |||
| Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνο 1 κολλήσει στη συνέχεια, ότι το πρόστιμο. Αλλά αν χρήση 2 sticks του 1GB πω, τότε θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα αν είναι διαφορετικές. (δηλαδή το αγοράζετε 2GB τώρα, αλλά στο μέλλον θα αγοράσω άλλο 2GB stick) Το κρίσιμο είναι κατά κανόνα αρκετά δοκιμαστήρα αξιοσέβαστος .. αλλά όταν εξεταστεί σε λίγες διαφορετικούς χώρους όλα αυτά δήλωσε ότι είναι σε DDR2. Με βάση όμως ότι αν ήμουν στη θέση σου Είχα αγοράσει ΑΑΕ, όπως είναι ένα παλιό mobo, και δεν είναι πραγματικά αξίζει πολύ για τις δαπάνες. Πήγαινε για ορισμένες γενικής ΑΑΕ .. Θα πρέπει είτε πακετάρω όλα μαζί ή να είναι τόσο παρωχημένα δεν αξίζει τον κόπο, σε όλα σύντομα. Αν θα μπορούσες να fancy αναβάθμιση του mobo ταυτόχρονα.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR τρόπο είναι πιο ακριβά από DDR2 ...
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Το γεγονός ότι κανείς δεν κάνει πια έχει προκαλέσει άνοδο των τιμών σε διπλή-τριπλή την τιμή του DDR2. Δεν μπορεί να αξίζει τον κόπο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά μπορείτε να βρείτε ΑΑΕ χρησιμοποιείται εύκολα και φθηνά από ανθρώπους που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα. Ωστόσο το θέμα μου ήταν ότι δεν αξίζει να πρόκειται για DDR2 ή κάτι κάπως σύγχρονη, που προτίθεστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση πριν από την αναβάθμιση mobo να το κάνεις αυτό, ή θα πρέπει να το κάνουμε και πάλι πολύ σύντομα.