![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Ovo je moj prvi put pokušava nadograditi moje hardver (sve je moj brat radi sve). Pa sam odlučite nadograditi ram moj nego sam malo da bi se bez poznavanja računala imaju dva hardware.I com upgrade.The prvi na matičnoj ploči je P5B-E Plus i ima 1GB ram.The drugi je matična ploča 865PE Neo2-P i to ima 2 512MB ram.I ja razmišljam o Nadogradnjom na 3gb ram jer prozor xp mogu koristiti samo toliko. Ja sam nesiguran oko puno stvari kao što je to moja matična ploča potrebno instalirati ovna podudaranja u parovima? ili to support dual-kanalni memorije i vrstu DDR trebam? |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bitni (x86) će iskoristiti approximatley 3.5GB RAM-a. Windows XP 64-bitni (x64) će se koristiti više nego što bi ikada želim, a vi ste više vjerojatno da će biti ograničen Vašim matičnoj ploči. (vidi dolje) The Asus P5B-E podržava Dual-Channel DDRII RAM. Samo do 800MHz ipak, što je napomenuti. The MSI 865PE Neo2-Platinum podržava maksimalno 4GB. DDRIII Ram je podržan, ali nije dobro - držati DDRII. Nemojte trošiti mnogo na RAM-a, posebno ne za MSI - to nije veliki brand comaperd drugim vodećim proizvođačima, te je vrlo zastario. Ako još uvijek je potrebna pomoć s markama RAM ići za - Carbon's your čovjek vidi njegova Hardware izbor thread ovdje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Učinite Dual-Channel znači da se mora kupiti i ovna na identičan paru ili će to ne funkcionira? ako ne mogu li samo kupiti DDR2 2GB 800MHz ram za moj Asus P5B-E kao moj prozor je 32bit xp? Morao sam ići u mjestu crucial.com poziv i napraviti scan za matične ploče 865PE Neo2-P i to reći da ga koristiti samo DDR1 ram? thx za brzi odgovor btw |
|
| |||
| |||
| Ako ste tek namjeravate koristiti 1 štap pa to je u redu. Ali ako koristite 2 štapići od 1GB reći, onda bi mogli upasti u nevolje i ako su oni drukčiji. (ie. kupnje 2GB sada, ali u budućnosti li kupiti neki drugi stick 2GB) Presudnih tester je općenito prilično respektabilna .. ali kada sam pogledao na nekoliko različitih sučelja svi naznačeno da je DDR2. Temeljem da ipak ako ste bih kupiti DDR, kao da je star mobo, a zapravo i nije vrijedno trošenja mnogo dana. Jednostavno idite na nekim generičkim DDR .. će bilo spakovati se svi zajedno, tako zastarjeli ili se nije uopće isplati uskoro. Ako ste mogli zavoljeti ga nadograditi mobo u isto vrijeme.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR je put skuplji od DDR2 ...
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| Činjenica da nitko ne čini više je odvezao do cijene za double-triple cijenu DDR2. On svibanj ne isplati.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da, ali naći ćete koristiti DDR lako i jeftino od ljudi koji ne stvarno shvati da. Međutim moj point je bio da se ne isplati za idući DDR2 ili čak ništa daljinski moderne, koju bi bilo bolje isključiti nadograđujete mobo prije nego što učiniti, ili ćete morati učiniti sve više opet vrlo brzo.