![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, ez az én első alkalommal próbál frissíteni én hardver (mindig a bátyám csinál mindent.) Szóval én úgy döntenek, hogy upgrade my RAM de kicsit nem ismerik a számítógéppel hardware.I két com az első alaplap upgrade.The a P5B-E Plus és van egy 1GB ram.The második alaplap 865PE Neo2-P, és a 2 512 ram.I vagyok, gondoltam frissítek a 3GB RAM, mert Windows XP használata csak ennyi. Én nem biztos egy csomó dolog, mint ez az én alaplap kell telepítenie a RAM-ban párja pár? , vagy azt támogatni dual-channel memória és milyen típusú DDR van szükségem? |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bit (x86) fogja hasznosítani approximatley 3.5GB RAM. Windows XP 64-bit (x64) majd kihasználni több, mint amit valaha is szeretne, és akkor nagyobb a valószínűsége, hogy korlátozza a alaplap. (lásd alább) Az ASUS P5B-E támogatja a Dual-Channel DDRII RAM. Csak 800MHz-ig is, amelyet érdemes megjegyezni. Az MSI 865PE Neo2-platina támogatja legfeljebb 4GB. DDRIII Ram támogatja, de nem is - hozzáragad DDRII. Ne sokat költeni a RAM, különösen nem az MSI - ez nem egy nagy márka comaperd más vezető gyártók, és nagyon elavult. Ha mégis szükség segít márkájú RAM, hogy a - szén van a férfi, lásd a Hardver választásairól téma itt.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nem Dual-Channel azt jelenti, hogy meg kell vásárolni RAM azonos párban, vagy ha nem dolgozik? ha nem lehet csak megvenni a RAM DDR2 2GB 800MHz az én Asus P5B-E, mint a Windows XP a 32bit? Már megy a hívás helyén crucial.com, de a scan az alaplap 865PE Neo2-P, és azt mondják, hogy csak akkor használjuk DDR1 ram??? thx a gyors válasz btw |
|
| |||
| |||
| Ha csak szándékoznak felhasználni 1 Stick majd rendben van. De, ha a 2 botszékek 1GB mondom, akkor azzal a baj, ha van más. (ie. Vásárolnak 2GB, de a jövőben az vásárol egy 2GB stick) A döntő tester általában viszonylag tisztes .. de amikor néztem a néhány különböző helyszíneken mindannyian jelezték, hogy a DDR2. Alapozva, hogy bár ha a te Szeretnék vásárolni DDR, mivel ez egy régi mobo, és nem igazán érdemes kiadások sokat. Csak menj néhány általános DDR .. it'll csomag vagy akár együtt, vagy elavult, így ez egyáltalán nem éri meg hamarosan. Ha azt hiszem te is frissíti a mobo egyidejűleg.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR módon drágább, mint a DDR2 ...
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Az a tény, hogy senki sem teszi többé már hajtott fel az árakat a kettős-hármas ára DDR2. Lehet, hogy nem éri meg.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Igen, de megtalálható a DDR könnyen használható és olcsó az emberek, akik nem igazán észre, hogy. Azonban én pont az volt, hogy nem éri meg megy a DDR2, vagy ilyesmi még távolról modern, akkor jobban ki korszerűsítés mobo mielőtt csinálni, vagy meg kell tennem, hogy újra nagyon hamar.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| RAM upgrade | awear2002 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 14. június 2008 15:57 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Should I upgrade ...? | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 18. október 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 2. október 2007 16:07 |
| Tud upgrade? | nsood3 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 1. Aug 2007 02:50 |
| Téma eszközök | |
| |