פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

שדרג ראם הצילו!

Reply

שרשרת כלים
Old 30 אפריל 2009, 04:05
קבוצת חברות חדשות

Default שדרג ראם הצילו!

היי, זו הפעם הראשונה שלי מנסה לשדרג את החומרה (עם כל אחי הוא עושה הכל). אז יש לי להחליט לשדרג את ראם אבל יש לי לא מעט ידע hardware.I של המחשב יש שתי com אל לוח האם הראשון upgrade.The הוא P5B-E Plus ו יש לה לוח האם 1GB ram.The השני הוא 865PE Neo2-P והיא כוללת 2 512MB ram.I AM לחשוב על שדרוג ל 3gb ראם כי חלון XP יכול להשתמש רק כל כך הרבה.

אני לא בטוח לגבי הרבה דברים כמו שלי, האם לוח האם צריך להתקין ראם ב התאמת זוגות? או האם יש תמיכה כפולה ערוצים ומה זיכרון מסוג DDR אני צריך?
Old 30 אפריל 2009, 13:20
קבוצת תורמים

Default שדרג ראם הצילו!

Windows XP 32-bit (x86) יהיה utilise approximatley 3.5GB של זיכרון RAM.

Windows XP 64-bit (x64) utilise יהיה לך יותר מאשר אי פעם היה רוצה, ואתה יותר להיות מוגבל על ידי לוח האם. (ראה להלן)

ה ASUS P5B-E תומך Dual-Channel DDRII רם. רק עד 800MHz אם כי, וציין שהוא שווה.

ה-MSI 865PE Neo2 Platinum תומך עד 4GB. DDRIII רם נתמך אבל לא טוב - מקל כדי DDRII.

האם לא להשקיע הרבה על זיכרון RAM, במיוחד לא של MSI - הוא לא רב המותג comaperd יצרנים מובילים אחרים, הוא מאוד מיושן.

אם אתה עדיין צריך עזרה עם סוגים של זיכרון RAM כדי לעבור ל - Carbon של האיש שלך, לראות את חומרה בחירות פתיל כאן.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 1 במאי 2009, 05:23
קבוצת חברות חדשות

Default שדרג ראם הצילו!

האם Dual-Channel כלומר, אני צריך לקנות ב זהה רם זוגות או האם זה לא עובד? אם אני פשוט לא יכול לקנות DDR2 2GB 800MHz רם שלי ASUS P5B-E כמו החלון שלי היא XP 32bit?

אני צריך ללכת לקרוא באתר crucial.com ועושים סריקה של לוח האם 865PE Neo2-P והוא אמר שזה רק להשתמש ראם DDR1?

thx עבור מהירות תגובה btw
Old 1 במאי 2009, 08:45
קבוצת תורמים

Default שדרג ראם הצילו!

אם אתה מתכוון להשתמש רק 1 מקל אז זה בסדר.

אבל אם אתה משתמש ב 2 מקלות של 1GB לומר, אז אתה עלול להתקל בקשיים אם הם שונים. (ie. לך לקנות 2GB עכשיו, אבל בעתיד אתה קונה עוד 2GB מקל)

בוחן את חיוני הוא, בדרך כלל די מכובד .. אך כאשר הסתכלתי על כמה אתרים שונים הם הראו את כל זה היה DDR2.

על סמך זה אם כי אם הייתי במקומך הייתי קונה DDR, כפי שהיא ישנה mobo, והיא לא ממש שווה הרבה יותר על ההוצאות. פשוט לכו על כ תירנג DDR .. זה יהיה גם להתחסל או להיות יחד כל כך מיושן, זה בכלל לא שווה את זה בקרוב.

אם אתה יכול לחשוב את זה לשדרג את mobo בו זמנית.
Old 1 במאי 2009, 13:25
קבוצת תורמים

Default שדרג ראם הצילו!

DDR הוא בדרך יקר יותר מ DDR2 ...
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 1 במאי 2009, 17:18
קבוצת חברות חדשות

Default שדרג ראם הצילו!

ציטוט:
אם אתה מתכוון להשתמש רק 1 מקל אז זה בסדר.

אבל אם אתה משתמש ב 2 מקלות של 1GB לומר, אז אתה עלול להתקל בקשיים אם הם שונים. (ie. לך לקנות 2GB עכשיו, אבל בעתיד אתה קונה עוד 2GB מקל)

בוחן את חיוני הוא, בדרך כלל די מכובד .. אך כאשר הסתכלתי על כמה אתרים שונים הם הראו את כל זה היה DDR2.

על סמך זה אם כי אם הייתי במקומך הייתי קונה DDR, כפי שהיא ישנה mobo, והיא לא ממש שווה הרבה יותר על ההוצאות. פשוט לכו על כ תירנג DDR .. זה יהיה גם להתחסל או להיות יחד כל כך מיושן, זה בכלל לא שווה את זה בקרוב.

אם אתה יכול לחשוב את זה לשדרג את mobo בו זמנית.
אישור thx לעזור לך!

ציטוט:
DDR הוא בדרך יקר יותר מ DDR2 ...
הא? למה זה? אני אף שלה ואת לאט יותר ישנים?
Old 1 במאי 2009, 17:34
קבוצת תורמים

Default שדרג ראם הצילו!

העובדה שאף אחד לא עושה את זה יותר יש מונע את מחירי פעמיים לשלש את המחיר של DDR2. זה עלול להיות לא שווה את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 2 במאי 2009, 10:32
קבוצת תורמים

Default שדרג ראם הצילו!

כן, אבל אתה יכול למצוא בקלות השתמשו DDR ו זול מאנשים שאינם באמת realise זה.

עם זאת הנקודה שלי הייתה שזה לא שווה את הולכת ל DDR2 או משהו כזה אפילו מרחוק מודרנית, אתה רוצה להיות עשיר יותר mobo לשדרג לפני שאתה עושה את זה, או תצטרך לעשות את זה בכל רחבי שוב בקרוב מאוד.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שדרוג זיכרון RAM awear2002 CPUs, Motherboards & RAM 5 14th יוני 2008 15:57
כדי לשדרג, לשדרג או לא ... כי היא שאלה cheesepuff CPUs, Motherboards & RAM 3 22 ינואר 2008 20:45
האם לשדרג ...? dmdougie כרטיסי מסך & Monitors 4 18 אוקטובר 2007 06:10
שדרוג מעבד boyler CPUs, Motherboards & RAM 13 2nd אוקטובר 2007 16:07
האם אתה יכול לשדרג?? nsood3 מערכות ההפעלה Windows 1 ב -1 לאוגוסט 2007 02:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.