![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Tai mano pirmas kartas bando atnaujinti savo aparatinės įrangos (Everytime mano brolis daro viską). Taigi aš nusprendžia atnaujinti savo avinas, bet aš truputį ne į kompiuterių hardware.I žinios du Ru upgrade.The pirmosios plokštės yra P5B-E Plus ir jis 1gb ram.The antra plokštė yra 865PE Neo2-P ir ji turi 2 512 ram.I mąstau apie perėjimą prie 3Gb RAM, nes langas XP, gali naudoti tik tiek. Esu abejojate dėl dalykų, kaip daug reiškia mano plokštėje reikia įdiegti RAM derinti porų? ar ji remia dvigubo kanalo atminties ir kokio tipo DDR man reikia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows XP 32-bit (x86) bus panaudoti RAM 3.5GB approximatley. Windows XP 64-bit (x64) bus panaudoti daugiau kaip galėtumėte kada nori, ir jūs greičiausiai bus tik jūsų pagrindinę plokštę. (žr. žemiau) Asus P5B-E palaiko Dual-Channel DDR RAM. Tik iki 800MHz, nors, kuri yra verta paminėti. MSI 865PE Neo2-Platinum palaiko nuo 4GB didžiausias. DDRIII RAM palaiko, bet ne gerai - laikytis DDRII. Negalima praleisti daug apie RAM, ypač ne dėl MSI, - tai ne didelis markės comaperd kitų pirmaujančių pasaulio gamintojų, ir yra labai pasenusi. Jei vis dar reikia bet su prekių ženklais RAM padėti eiti - Anglies tavo vyras, pamatyti savo Aparatūra pasirinkimų thread čia.
|
| |||
| |||
| Ar Dual-Channel reiškia, kad man reikia nusipirkti ram vienoda poros ar ji neveikia? jei ne galima nusipirkti DDR2 2GB 800MHz RAM mano Asus P5B-E, kaip mano langą XP 32bit? Man teko eiti į svetainę skambinti crucial.com ir padaryti ieškoti plokštė 865PE Neo2-P ir jis sako, kad ji naudoja tik DDR1 RAM? thx už greitą atsakymą btw |
|
| |||
| |||
| Jei tik ketina naudoti 1 Stick to, kad baudą. Bet jei jūs naudojate 2 lazdelės su 1GB pasakyti, tada galima paleisti į bėdą, jei jie skirtingi. (ty perkate 2GB dabar, bet ateityje jums pirkti kitą 2GB Stick) Svarbi testeris paprastai gana padorus .. bet kai aš pamačiau keletą skirtingose vietose jie visi buvo nurodyta DDR2. Remiantis kad nors, jei aš jums Norėčiau pirkti DDR, nes tai senas MOBO, ir nėra tikrai verta skirti daug apie. Tiesiog nueikite kai generic DDR .. it'll arba Sakravāt visi kartu arba būti taip pasenęs tai ne visiems verta greičiau. Jei praeivius jį galima atnaujinti MOBO tuo pačiu metu.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR būdas yra brangesnis nei DDR2 ...
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| Kad niekas daro anymore paskatino kainas dvigubai-trigubai DDR2 kainą. Ji negali būti verta.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, bet jūs galite rasti naudojami DDR lengvai ir pigiuose nuo žmonių, kurie tikrai supranta, kad. Tačiau mano tikslas buvo, kad ji nėra verta kreiptis dėl DDR2 ar nieko net nuotoliniu modernus, norite būti turtingesniam modernizavimo MOBO prieš tai daryti, ar jums reikės daryti viską vėl labai greitai.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |