mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Upgrade Ram Help!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 30, 2009, 04:05
New Member Group

Default Upgrade Ram Help!

Sveiki, šis ir mans pirmais reizi cenšoties uzlabot manu aparatūra (everytime ir mans brālis dara visu.) So i have nolemj uzlabot manu ram, bet man ir maz, lai nezinātu par datora hardware.I ir divas com upgrade.The pirmo motherboard ir P5B-E Plus, un tai ir 1gb ram.The otrais mātesplatē ir 865PE Neo2-P un tā ir 2 512mb ram.I domāju par jaunināšanu uz 3GB RAM, jo Windows XP, var izmantot tikai tik daudz.

Esmu pārliecināts par daudz lietām, piemēram, mana mātesplate jāinstalē ram, lai apvienotu pāros? vai tas atbalsta dual-channel atmiņas un kāda veida DDR do i need?
Old Aprīlis 30, 2009, 13:20
Donors Group

Windows XP 32-bit (x86) izmantos approximatley 3.5GB RAM.

Windows XP 64 bitu (x64) izmantos vairāk, nekā jūs jebkad vēlaties, un jūs, visticamāk, tikai ar savu mātesplati. (sk. turpmāk)

Asus P5B-E atbalsta Dual-Channel DDRII RAM. Tikai līdz 800MHz, lai gan, kuras ir vērts pieminēt.

MSI 865PE Neo2-Platinum atbalsta vairāk kā 4GB. DDRIII Ram ir jāatbalsta, bet ne labi - brauciet ar DDRII.

Netērē daudz uz RAM, jo ne MSI - tas nav liels zīmols comaperd citiem vadošajiem ražotājiem, un tas ir ļoti novecojusi.

Ja jums joprojām nepieciešama palīdzība ar zīmolu RAM iet - Carbon's your Vīrietis, redzēt savu Aparatūras izvēli thread here.
Old Maijs 1, 2009, 05:23
New Member Group

Do Dual-Channel nozīmē, ka man jāpērk ram identiskās pāros vai arī tas nedarbosies? ja ne es varu tikai nopirkt DDR2 2GB 800MHz RAM manā Asus P5B-E, mana loga xp ir 32bit?

Man bija iet uz vietni zvanu crucial.com un darīt skenēšanu mātesplati 865PE Neo2-P un tā teikt, ka tas izmanto tikai DDR1 RAM?

thx par ātru atbildi btw
Old Maijs 1, 2009, 08:45
Donors Group

Ja Jums ir tikai plāno izmantot 1 pielīmēt tad tas ir labi.

Bet, ja jūs izmantojat 2 sticks of 1GB teikt, tad jūs varētu sastapties ar problēmu, ja tie ir atšķirīgi. (ti jūs pērkat 2GB tagad, bet nākotnē jūs pērkat citā 2GB Stick)

Izšķiroša testeris parasti ir diezgan respektabls .. bet kad es palūkojos par maz dažādās vietās tie visi norāda to DDR2.

Pamatojoties uz šo kaut gan, ja es būtu tu man iegādāties DDR, jo tas ir vecs MOBO, un nav vērts izdevumu daudz tālāk. Dodieties uz dažiem sugas DDR .. tā būs vai nu sakravāt visu kopā, vai arī ir novecojušas tas nemaz nav vērts drīz.

Ja jūs fancy tas jūs varētu uzlabot MOBO ir pašā laikā.
Old Maijs 1, 2009, 13:25
Donors Group

DDR ir daudz dārgāks nekā DDR2 ...
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 1, 2009, 17:18
New Member Group

Quote:
Ja Jums ir tikai plāno izmantot 1 pielīmēt tad tas ir labi.

Bet, ja jūs izmantojat 2 sticks of 1GB teikt, tad jūs varētu sastapties ar problēmu, ja tie ir atšķirīgi. (ti jūs pērkat 2GB tagad, bet nākotnē jūs pērkat citā 2GB Stick)

Izšķiroša testeris parasti ir diezgan respektabls .. bet kad es palūkojos par maz dažādās vietās tie visi norāda to DDR2.

Pamatojoties uz šo kaut gan, ja es būtu tu man iegādāties DDR, jo tas ir vecs MOBO, un nav vērts izdevumu daudz tālāk. Dodieties uz dažiem sugas DDR .. tā būs vai nu sakravāt visu kopā, vai arī ir novecojušas tas nemaz nav vērts drīz.

Ja jūs fancy tas jūs varētu uzlabot MOBO ir pašā laikā.
ok thx for you help!

Quote:
DDR ir daudz dārgāks nekā DDR2 ...
Huh? kāpēc tā? Es gan tā lēnāk un vecākiem?
Old Maijs 1, 2009, 17:34
Donors Group

Tas, ka nevienam padara to vairs ir nobraucis līdz cenas divkāršas trīskāršā cena DDR2. Tas var būt tā vērts.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 2, 2009, 10:32
Donors Group

Jā, bet jūs varat izmantot DDR viegli un lēti no cilvēkiem, kas nav īsti apzinās, ka.

Tomēr mans punkts bija tāds, ka nav vērts iet uz DDR2 vai jebko pat attāli modernu, jūs būt labāk uzlabot MOBO pirms to darāt, vai jums ir jādara viss atkal ļoti drīz.

Register

Bookmarks