![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Aceasta este prima mea timp încercând să faceţi upgrade-mi hardware (de fiecare dată este fratele meu face totul). Deci am decide să faceţi upgrade-mi berbec, dar i-au nici un pic de cunostinte de calculator hardware.I au două com upgrade.The la prima placa de bază este P5B-E Plus şi are un 1GB ram.The două placa de bază este 865PE Neo2-P şi le-a 2 512MB ram.I-am gandit la actualizarea la 3gb ram deoarece Windows XP poate utiliza numai atât de mult. Sunt sigur despre o mulţime de lucruri ca nu-mi placa de bază trebuie să instalaţi RAM în perechi de potrivire? sau nu-l suport de memorie dual-channel şi ce tip de DDR am nevoie? |
|
| |||
| |||
| Windows XP pe 32 de biţi (x86) va utiliza approximatley 3.5GB de RAM. Windows XP pe 64 de biţi (x64) va utiliza mai mult decât v-ar mai vrea, si tu sunt mai susceptibile de a fi limitat de placa de bază. (vezi mai jos) ASUS P5B-E suporta dual-channel Ram DDRII. Numai pana la 800MHz, deşi, care este demn de remarcat. De MSI 865PE Neo2-platină acceptă un maxim de 4GB. DDRIII Ram, dar nu este susţinută de bine - stick la DDRII. Nu petrece mult de RAM, în special nu pentru MSI - nu este un mare brand comaperd la alte lider producători, şi este foarte învechite. Dacă încă nevoie de ajutor cu marcile de RAM pentru a merge pentru - de carbon ale omul tau, sa vezi Hardware alegerile şirul aici. |
|
| |||
| |||
| Fă-Dual-Channel înseamnă că trebuie să i cumpere RAM în perechi identice sau nu va merge? dacă nu pot să cumpăr o doar DDR2 RAM 2GB 800MHz pentru meu Asus P5B-E ca fereastra mea este xp 32bit? Am avut un du-te la site-ul şi să facem apel crucial.com o scanare pentru placa de bază 865PE Neo2-P şi se spune că-l folosim doar DDR1 ram? thx pentru a răspunde rapid BTW |
|
| |||
| |||
| Dacă intenţionaţi să utilizaţi numai 1 stick apoi că e bine. Dar, dacă folosiţi 2 tije de 1GB spune, atunci va putea rula în necazuri, dacă acestea sunt diferite. (ex-aţi cumpărat 2GB acum, dar, în viitor, va cumpăra un alt 2GB Stick) Cruciale tester este, în general, destul de respectabil .. dar când m-am uitat pe câteva site-uri diferite, acestea au fost indicate DDR2. Bazat pe faptul că, deşi, dacă aş fi în locul tău Aş cumpăra DDR, ca este un vechi mobo, şi nu este cu adevărat în valoare de cheltuieli mult mai departe. Du-te pentru unele generice DDR .. fie ea vom muri toţi împreună sau să fie atât de învechite nu este la toate merită mai repede. Daca iti place aceasta ai putea upgrade la mobo, în acelaşi timp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR este mult mai scump decât DDR2 ...
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
|
|
| |||
| |||
| Faptul că nimeni nu o face mai a condus până la preţuri duble-triple preţul de DDR2. Ea nu poate fi meritat.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Da, dar poţi găsi DDR uşor de utilizat şi ieftine de la oameni care nu au realizat că de fapt. Cu toate acestea punctul meu de vedere a fost că nu este în valoare de gând pentru DDR2 sau ceva de genul asta, chiar la distanţă, moderne, te-ar face mai bine să modernizarea mobo înainte de a vă face acest lucru, sau va trebui sa o fac peste tot din nou în curând. |