![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Tohle je môj prvý pokus o upgrade môjho hardware (vždy je všetko, čo robí môj brat). Takže som sa rozhodnete pre upgrade môjho ram, ale som trochu bez znalosti počítačovej hardware.I dvoch com to upgrade.The prvú platňu je P5B-E Plus a má 1 gigabajt ram.The druhá doska je 865PE Neo2-P a má 2 512 megabajtov ram.I som premýšľal o inovácii na 3GB RAM, pretože Windows XP je možné použiť iba toľko. Som istí veľa vecí, ako je moja doska potreba nainštalovať ram v príslušných dvojiciach? alebo sa podpora dvoch-kanálové pamäte typu DDR, čo potrebujem? |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bit (x86) bude využívať approximatley +3,5 gigabajt RAM. Windows XP 64-bit (x64) bude využívať viac ako by ste vôbec chcieť, a tie majú väčšiu šancu byť obmedzená vašej doske. (pozri nižšie) ASUS P5B-E podporuje dvoch-kanálové DDRII RAM. Až keď 800MHz, čo je potrebné spomenúť. MSI 865PE Neo2-Platinum podporuje maximálne 4GB. DDRIII Ram je podporované, ale nie je dobre - držať DDRII. Don't trávia veľa o RAM, najmä nie pre MSI - to nie je veľké značky comaperd do iných popredných výrobcov a je veľmi zastaraný. Ak sa vám stále potrebovať pomoc s značkové pamäte sa ísť - Carbon je váš muž, pozri jeho Hardware voľby vlákno tu.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Do Dvou-kanálové znamená, že musí kúpiť aj ram v rovnakých dvojiciach alebo to nefunguje? ak nie je možné i len kúpiť DDR2 2GB 800MHz RAM pre môj Asus P5B-E ako môj okná xp je 32bit? Musel som ísť na mieste volat crucial.com a vykonať scan na doske 865PE Neo2-P, a povedal, že ju používať len DDR1 ram? thx za rýchlu odpoveď btw |
|
| |||
| |||
| Ak máte v úmysle použiť iba 1 palicu potom je to v pohode. Ale ak použijete 2 palice s 1GB hovoria, potom by ste mohli dostať do ťažkostí v prípade, že ste iný. (tj nakupujete 2GB hneď, ale v budúcnosti budete kupovať ďalšie 2 GB Stick) Rozhodujúci tester je všeobecne pomerne slušný .. ale keď som sa díval na niekoľkých rôznych miestach, že všetky uvedené bolo DDR2. Založený na tom, keď aj keď ste bol by som kúpiť DDR, ako je to staré Mobo a nie je naozaj stojí za to o mnoho výdavkov. Cucáka niektorých generických DDR .. to bude buď zbaliť všetky dohromady, alebo sa tak zastarané je to vôbec za to brzo. Ak si to môžete vymysleného upgrade Mobo v rovnakom čase.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR je cesta drahšie ako DDR2 ...
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Skutočnosť, že nikto sa už má vyhnali hore ceny na dvojnásobok-trojposteľová cenu DDR2. Nemusí to byť za to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Jo, ale nájdete použité DDR ľahko a lacno od ľudí, ktorí si uvedomili, že naozaj nie. Avšak môj bod bol, že to nemá cenu ísť na DDR2 alebo niečo dokonca vzdialene moderné by ste lepšie modernizáciu Mobo pred vami robiť, alebo budete musieť robiť znova a znova veľmi skoro.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| RAM upgrade | awear2002 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 14. júna 2008 15:57 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. októbra 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 2. októbra 2007 16:07 |
| Môže upgradu? | nsood3 | Operačné systémy Windows | 1 | 1. august 2007 02:50 |
| Thread Tools | |
| |