мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Упграде Рам Хелп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 тра 2009, 04:05
Нови члан групе

Default Упграде Рам Хелп!

Поздрав, Ово је мој први пут покушава надоградити моје хардвер (све је мој брат ради све). Па сам одлучите надоградити рам мој него сам мало да би се без познавања рачунара имају два хардуаре.И цом упграде.Тхе први на матичној плочи је П5Б-Е Плус и има 1ГБ рам.Тхе други је матична плоча 865ПЕ Нео2-П и то има 2 512МБ рам.И ја размишљам о надоградњом на 3гб рам јер прозор ксп могу користити само толико.

Ја сам несигуран око пуно ствари, као што је то моја матична плоча потребно инсталирати овна подударања у паровима? или то суппорт дуал-канални меморије и врсту ДДР требам?
Old 30 тра 2009, 13:20
Донаторска Група

Уиндоус КСП 32-битни (кс86) ће искористити аппроксиматлеы 3.5ГБ РАМ-а.

Уиндоус КСП 64-битни (кс64) ће се користити више него што би икада желим, а ви сте више вероватно да ће бити ограничен вашим матичној плочи. (види доле)

Тхе Асус П5Б-Е подржава Дуал-Цханнел ДДРИИ РАМ. Само до 800МХз ипак, што је напоменути.

Тхе МСИ 865ПЕ Нео2-Платинум подржава максимално 4ГБ. ДДРИИИ Рам је подржан, али није добро - држати ДДРИИ.

Немојте трошити много на РАМ-а, посебно не за МСИ - то није велики бранд цомаперд другим водећим произвођачима, те је врло застарео.

Ако још увек је потребна помоћ са маркама РАМ ићи за - Царбон'с ыоур човек види његова Хардуаре избор тхреад овде.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 1 сви 2009, 05:23
Нови члан групе

Учините Дуал-Цханнел значи да се мора купити и овна на идентичан пару или ће то не функционише? ако не могу да ли само купити ДДР2 2ГБ 800МХз рам за мој Асус П5Б-Е као мој прозор је 32бит ксп?

Морао сам ићи у месту цруциал.цом позив и направи Сцан за матичне плоче 865ПЕ Нео2-П и то рећи да га користите само ДДР1 рам?

тхкс за брзи одговор бту
Old 1 сви 2009, 08:45
Донаторска Група

Ако сте тек намеравате користити 1 штап па то је у реду.

Али ако користите 2 штапићи од 1ГБ рећи, онда би могли упасти у невоље и ако су они другачији. (ие. куповине 2ГБ сада, али у будућности ли купити неки други стицк 2ГБ)

Пресудних тестер је уопште прилично респектабилне .. али када сам погледао на неколико различитих интерфејса сви назначено да је ДДР2.

На основу да ипак ако сте бих купити ДДР, као да је стар мобо, а заправо и није вриједно трошења много дана. Једноставно идите на неким генеричке ДДР .. ће било спаковати се сви заједно, тако застарели или се није уопште исплати ускоро.

Ако сте могли завољети га надоградите мобо у исто време.
Old 1 сви 2009, 13:25
Донаторска Група

ДДР је пут скупљи од ДДР2 ...
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 1 сви 2009, 17:18
Нови члан групе

Куоте:
Ако сте тек намеравате користити 1 штап па то је у реду.

Али ако користите 2 штапићи од 1ГБ рећи, онда би могли упасти у невоље и ако су они другачији. (ие. куповине 2ГБ сада, али у будућности ли купити неки други стицк 2ГБ)

Пресудних тестер је уопште прилично респектабилне .. али када сам погледао на неколико различитих интерфејса сви назначено да је ДДР2.

На основу да ипак ако сте бих купити ДДР, као да је стар мобо, а заправо и није вриједно трошења много дана. Једноставно идите на неким генеричке ДДР .. ће било спаковати се сви заједно, тако застарели или се није уопште исплати ускоро.

Ако сте могли завољети га надоградите мобо у исто време.
ок тхкс за вас помоћ!

Куоте:
ДДР је пут скупљи од ДДР2 ...
ха? Зашто је то тако? Ја ипак спорији и његова старија?
Old 1 сви 2009, 17:34
Донаторска Група

Чињеница да нико не чини више је одвезао до цене за доубле-Трипле цену ДДР2. Он мај не исплати.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 2. мај 2009, 10:32
Донаторска Група

Да, али наћи ћете користити ДДР лако и јефтино од људи који не стварно схвати да.

Међутим мој поинт је био да се не исплати за идући ДДР2 или чак ништа даљински модерне, коју би било боље искључити ал̌урирате мобо пре него што урадите, или ћете морати да учини све више опет врло брзо.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
РАМ упграде ауеар2002 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 14. јуна 2008 15:57
За надоградњу, или не ... да надоградите је питање цхеесепуфф ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 22 јануар 2008 20:45
Требам ли модернизирати ...? дмдоугие Грапхицс Цардс & Мониторс 4 18 октобар 2007 06:10
ЦПУ Упграде боылер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 13 2 октобар 2007 16:07
Могу ли надоградити? нсоод3 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 1 аугуст 2007 02:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц