![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu benim ilk kez (her şey benim donanım yükseltmek için çalışıyor kardeşim herşeyi yapıyorum) olduğunu. Yani benim koç ama bilgisayar hardware.I hiçbir bilgiye sahip küçük yükseltme karar iki tr ilk anakart upgrade.The zorunda 3GB RAM yüzünden Windows XP sadece çok kullanabilirsiniz yükseltiyorsanız düşünüyordum am P5B-E Plus ve bir 1GB ram.The ikinci anakart var 865PE Neo2-P ve 2 512MB ram.I var. Ben gibi bir çok şey konusunda emin pm benim anakart gerek çift eşleme RAM kurulabilir mi? veya çift kanal bellek ve DDR ne ihtiyacım var destekler? |
|
| |||
| |||
| Windows XP 32-bit (x86) approximatley 3.5GB RAM kullanması olacaktır. Windows XP 64-bit (x64) daha hiç olmasın daha fazla kullanması, ve daha doğrusu, anakartınıza ile sınırlı olma olasılığı vardır. (aşağıya bakınız) ASUS P5B-E Çift Kanal DDRII Ram destekler. Sadece kadar 800MHz olsa da, hangi belirtmekte yarar. MSI 865PE Neo2-Platin 4GB bir maksimum destekler. DDRIII Ram değil de desteklenir - DDRII sadık. Fazla RAM üzerinde, MSI için özellikle değil harcama etmeyin - bu büyük bir marka diğer önde gelen üreticilerine comaperd değil, ve çok eski. Hala gitmek için - Karbon your adam görmek RAM markalar ile herhangi bir yardıma ihtiyacım var onun Donanım seçenekleri Konuyu burada.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Mi Çift Kanal i özdeş çift olarak veya koç satın gerekir çalışmıyor demektir? Eğer sadece Asus P5B için DDR2 2GB 800MHz bellek satın alabilirsiniz değil-E pencere olarak XP 32bit mi? Bir çağrı crucial.com gitmek ve bir anakart 865PE Neo2-P taramak ve bu sadece DDR1 RAM kullanmak demek? hızlı cevap BTW için THX |
|
| |||
| |||
| Eğer sadece sonra o güzel 1 sopa kullanmak niyetindeyiz. Eğer 1GB 2 çubukları kullanmak Ancak, daha sonra eğer farklı olduğunuzu zorluklarla karşılaşmaya devam söylüyorlar. (ie. artık, ama başka bir 2GB sopa satın) gelecek 2GB satın Önemli test genellikle oldukça .. saygın bir ama ben tüm bu DDR2 belirtti birkaç farklı sitelerde baktım. Dayanarak bu olsa ben gibi eski bir mobo's ben, DDR satın ediyorum ve gerçekten önemli değildir harcama fazla sen. Sadece bazı genel DDR için .. git ya hep birlikte ya da bu nedenle bütün değer bulunan yakında değil eskimiş olması kadar paketi edeceğiz. Eğer, aynı zamanda mobo yükseltme olabilir fantezi.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR şekilde daha DDR2 daha pahalı ...
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Gerçek şu ki hiç kimse o artık iki katı fiyatlar-DDR2 ve üçlü fiyata tahrik vardır yapar. Buna değer olmayabilir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet, ama kolay ve ucuz DDR kişilerin kim gerçekten fark yoktur kullanılan bulabilirsiniz ki. Ancak benim açımdan bu DDR2 falan bile uzaktan çağdaş gidiyorum, sen daha iyi olurdu mobo yükseltmeden önce var olduğu, ya da tüm tekrar çok yakında üzerine yapmak gerekecektir's not worth oldu.
![]() |
|
| Bookmarks |