менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Оновлення Рам Допоможіть!

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2009, 04:05
Нові члени групи

Default Оновлення Рам Допоможіть!

Привіт, це мій перший раз намагається поновити обладнання (кожен раз, коли мій брат робить все). Так що я вирішив оновити мій баран, але я практично не мають знання комп'ютера hardware.I два COM для upgrade.The першого материнської плати є P5B-E Plus і має 1gb ram.The другу платі 865PE Neo2-P і має 2 512mb ram.I думаю про оновлення до 3 ГБ оперативної пам'яті, оскільки для Windows XP можна використовувати тільки так.

Я впевнений про безліч речей, як моя материнська плата необхідно встановити ОЗУ у відповідні пари? або ж вона підтримує двоканальну пам'ять і якого типу DDR мені потрібен?
Old 30 квітня 2009, 13:20
Донор групи

Windows XP 32-розрядний (x86) використовуватиме approximatley 3,5 Гб оперативної пам'яті.

Windows XP 64-розрядний (x64) буде використовувати більше, ніж ви ніколи не хочуть, і у вас більше шансів бути обмежена Вашої материнської плати. (див. нижче)

ASUS P5B-E підтримує Dual-Channel DDRII Рам. Тільки до 800, хоча, який варто відзначити.

MSI 865PE Neo2-Platinum підтримує до 4GB. DDRIII Рам підтримується, але не дуже добре - дотримуватися DDRII.

Не витрачайте багато на оперативної пам'яті, зокрема, для MSI - це не великий бренд comaperd інших провідних виробників, і дуже застаріла.

Якщо ви все ще потрібна допомога з брендами ОЗУ звертатися за - ваш чоловік вуглецю, див. його Обладнання вибору теми тут.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 травня 2009, 05:23
Нові члени групи

Лі Dual-Channel означає, що я повинен купити ОЗУ в ідентичних пар або він не працює? якщо я не можу просто купити DDR2 2GB 800MHz RAM для моєї ASUS P5B-E моєї Window XP є 32bit?

Я був піти у crucial.com виклику сайт і зробити сканування для материнської плати 865PE Neo2-P і він сказав, що використовувати тільки DDR1 RAM??

Thx за швидку відповідь BTW
Old 1 травня 2009, 08:45
Донор групи

Якщо ви тільки збираєтеся використовувати 1 палиця то це чудово.

Але якщо ви використовуєте 2 палички 1GB кажу, то ви можете зіткнутися з неприємностями, якщо вони не такі. (тобто ви купуєте 2GB зараз, але ви в майбутньому купити ще 2GB Stick)

Crucial тестера, як правило, досить респектабельні .. але коли я подивився на кілька різних сайтів всі вони вказали було DDR2.

Виходячи з цього, хоча, якщо на вашому місці я б купити РДР, як це старий плат, а насправді не варто витрачати багато на що. Просто зайдіть на деякі загальні DDR .. це треба або зібратися всі разом чи бути таким застарілим це зовсім не варто найближчим часом.

Якщо ви уявляєте його ви могли б підвищити якість плат в той же час.
Old 1 травня 2009, 13:25
Донор групи

РДР є способом більш дорогим, ніж DDR2 ...
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 травня 2009, 17:18
Нові члени групи

Цитата:
Якщо ви тільки збираєтеся використовувати 1 палиця то це чудово.

Але якщо ви використовуєте 2 палички 1GB кажу, то ви можете зіткнутися з неприємностями, якщо вони не такі. (тобто ви купуєте 2GB зараз, але ви в майбутньому купити ще 2GB Stick)

Crucial тестера, як правило, досить респектабельні .. але коли я подивився на кілька різних сайтів всі вони вказали було DDR2.

Виходячи з цього, хоча, якщо на вашому місці я б купити РДР, як це старий плат, а насправді не варто витрачати багато на що. Просто зайдіть на деякі загальні DDR .. це треба або зібратися всі разом чи бути таким застарілим це зовсім не варто найближчим часом.

Якщо ви уявляєте його ви могли б підвищити якість плат в той же час.
OK Thx вам допомогти!

Цитата:
РДР є способом більш дорогим, ніж DDR2 ...
да? Чому це відбувається? Я хоча його повільний і дорослих?
Old 1 травня 2009, 17:34
Донор групи

Той факт, що ніхто не робить більше сприяли збільшенню цін на подвійний-потрійний ціні DDR2. Воно не може бути достойним.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 2 травня 2009, 10:32
Донор групи

Так, але ви можете знайти використані DDR легко і дешево від людей, які насправді не розуміють цього.

Проте моя точка була, що не варто йти на DDR2 або навіть віддалено сучасний, ви б краще Оновлення системних плат, перш ніж це зробити, або вам доведеться зробити це знову дуже скоро.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Апгрейди пам'яті awear2002 Процесори, материнські плати RAM & 5 14 червня 2008 15:57
Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 3 22 січня 2008 20:45
Чи повинні я оновити ...? dmdougie Графічні карти & Монітори 4 18 жовтня 2007 06:10
Модернізації процесора Boyler Процесори, материнські плати RAM & 13 2 жовтня 2007 16:07
Чи можна оновлення? nsood3 Операційні системи Windows 1 1 серпня 2007 02:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.