![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм обмисля модернизация моя компютър на процесора от e6300 (1.8 GHz Core 2 Duo) за e8400 3,0 GHz Core 2 Duo. Моят дънната е MS-7301, PC беше Пакард Бел фондова построен който сте добавили 500W PSU и са подредени една 8800GTS 512MB за. Ще ми mobo са съвместими? Какво ще кажеш за BIOS? Аз, общо новак в процесори и просто търся някакъв съвет! Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият съвет е съвместим с E8400, така че трябва просто да сте прав разменям
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ще трябва ли да ъпгрейд на BIOS? По-добре, отколкото сигурна съжалявам? Неговият един Финикс 3,03 банкомат. Последни ъпгрейд е 3.7. |
|
| |||
| |||
| Ами според вашите очила той заявява, че Вие можете да пуснете anE8400 но не се споменава за да се налага да ъпгрейд на BIOS, така че на този п intime ID кажа не
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 роден поддържа 1066 FSB. Трябва да работи добре на полето.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз имам този точно същата настройка и са просто реконструирани от Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) за e8400. Веднага след като сложи e8400 и стартиране, системата увисва веднага. Сложих на 6600 отново и всичко е наред. Дали този чип проблем мислиш, или несъвместимост основния проблем? Благодаря за помощта ви Боб |
|
| |||
| |||
| Несъвместимост, най-вероятно. Хвърли в 6600, Flash на BIOS и да видим, ако не можете да стартирате 8400.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той няма да се пуснат в дънната платка, без някои messing наоколо. Проблясване на BIOS в този случай ще сортирате vrm настройки на процесора (вероятно - проверете при производителя), но тя няма да работи без FSB се overclocked от това е акционерно 266mhz (четворни помпено - 1066mhz) до 333mhz (четворни помпено - 1333mhz ). И тъй като тя стои, не, тя няма да работи в дънната платка.
|
| |||
| |||
| Цитат:
В 6600 е 1066mhz FSB процесора. Дънната платка роден писти, макс, A 1066mhz FSB. В E8400 работи по 1333mhz FSB. Ето защо тя не работи. Ако е възможно, ще трябва да overclock на FSB от 266mhz до 333mhz.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с Алекс. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclocking Intel E8400 - Core скорост и мултиплициращо колебае | Хуан Добър | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 6 юни 2009 15:45 |
| Asus P5Q про Intel E8400 прегряване Моля помогнете | krazor | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 10 Окт 2008 04:21 |
| E8400 | Gazmondo | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 10 Март 2008 16:48 |
| Intel E8400 и eVGA nForce 680i BIOS | Aceras | Общи Хардуер Чат | 4 | 25 Jan 2008 00:28 |
| Intel процесори - Надграждането ми Intel Pentium 4 2.66Ghz | Трудност | Общи Хардуер Чат | 1 | 21-ви септември 2006 20:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |