![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem zvažuje modernizaci moje PC CPU od e6300 (1,8 Ghz Core 2 Duo) na e8400 3,0 Ghz Core 2 Duo. Moje základní deska je MS-7301, PC byla Packard Bell parku postaven, které jsem přidal do 500W PSU a objednal 8800GTS 512mb za. Budou moje mobo je kompatibilní? A co BIOS? I ', celkem začínajícím na CPU a bylo jen hledáte nějaké rady! Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše deska je kompatibilní s E8400 tak by mělo být jen přímé prohodit
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Budu muset aktualizovat BIOS? Lépe bezpečný než líto? Jeho jedna Phoenix 3,03 atm. Poslední aktualizace je 3,7. |
|
| |||
| |||
| Takže podle vaší specifikace uvádí, že ji můžete spustit anE8400 ale nezmiňuje muset aktualizovat bios, takže v tomto mo intime id říct ne
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 nativně podporuje 1066 FSB. By měly fungovat dobře ven z boxu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám přesně stejný nastavení a právě modernizované od Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) na e8400. Jakmile dal e8400 a začne se systém zasekne ihned. Já jsem se zpátky do 6600 a vše je v pořádku. Je to čip problému myslíte, nebo nekompatibilita základní problém? díky za vaši pomoc Bob |
|
| |||
| |||
| Neslučitelnosti, s největší pravděpodobností. Hodit do 6600, flash BIOS a zjistěte, zda není možné spustit 8400.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nebude fungovat na desce bez umazávání kolem. Bliká na bios v tomto případě se bude řadit vrm nastavení procesoru (pravděpodobně - obraťte se na výrobce), ale nebude fungovat bez FSB je overclocked ze je to akciové 266mhz (Quad odčerpaných - 1066MHz) na 333mhz (Quad odčerpaných - 1333MHz ). Tak, jak to stojí, ne, to nebude fungovat v základní desce.
|
| |||
| |||
| Citace:
V 6600 je 1066MHz FSB CPU. Základní deska nativně běží, max, a 1066MHz FSB. Na E8400 běží na 1333MHz FSB. To je důvod, proč to nefunguje. Pokud je to možné, budete muset přetaktování FSB z 266mhz na 333mhz.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Souhlasím s alex. |