![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam s obzirom na moj nadogradnju PC CPU od e6300 (1.8 GHz core 2 duo) e8400 na 3,0 GHz core 2 duo. Moja matična ploča je MS-7301, PC je bio sagrađen Packard Bell zaliha koje sam dodao 500W PSU su naredili da se i jedan za 8800GTS 512MB. Hoće li mi biti kompatibilna mobo? Što o BIOS? Ja, ukupno novak na CPU i bio je samo tražite neki savjet! Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša zajednica je kompatibilan s E8400 stoga bi trebao biti samo ravno trampa
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hoću li morati nadograditi BIOS? Sigurno bolje nego žao? Njegova jedna Phoenix 3,03 bankomata. Najnovija nadogradnja je 3.7. |
|
| |||
| |||
| Pa prema Vašim naočale ga navodi da možete pokrenuti anE8400, ali ne spominje da je za nadogradnju BIOS, tako da u ovom MO intime id say no
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 urođenik podržava FSB 1066. Trebao bi raditi fino iz kutija.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Imam ovaj isti setup i imaju samo nadogradili sa core 2 Duo 6600 (2.4mghz) na e8400. Čim stavite e8400 i pokretanje, sustav smrzne odmah. Ja stavim natrag na 6600 i sve je u redu. Je li to problem čip mislite li, ili nepodudarnost osnovnih problema? hvala za vaša pomoć Bob |
|
| |||
| |||
| Nepodudarnost, najvjerojatnije. Bacati u 6600, bljesak BIOS i vidjeti ako ne možete pokrenuti 8400.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se neće prikazivati u matične ploče bez nekih messing about. Treperi BIOS u tom slučaju će se razvrstati vrm postavke za CPU (vjerojatno - provjerite kod proizvođača), ali neće raditi bez FSB bitak overclocked to je dionica od 266mhz (quad pumped - 1066mhz) na 333mhz (quad pumped - 1333mhz ). Pa kao što štandova, ne, on neće raditi u matične ploče.
|
| |||
| |||
| Quote:
U 6600 je 1066mhz FSB CPU. Matične ploče teče urođenik, max, a 1066mhz FSB. The E8400 radi na 1333mhz FSB. Zato se ne radi. Ako je moguće, treba da je overclock FSB od 266mhz na 333mhz.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Slažem se sa Alex. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Overclocking Intel E8400 - Core brzina i umnožitelja fluctuating | juan bueno | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 6. lipnja 2009 15:45 |
| Asus P5Q Pro Intel E8400 pregrijavanja Please help | krazor | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 10. listopad 2008 04:21 |
| E8400 | Gazmondo | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 10. ožujak 2008 16:48 |
| Intel E8400 i eVGA nForce 680i BIOS | Aceras | General Hardware Chat | 4 | 25 siječanj 2008 00:28 |
| Intel procesori - Nadogradnja moj Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | General Hardware Chat | 1 | 21. Sep 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |