![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm svarsto atnaujinti savo kompiuterio procesoriaus nuo e6300 (1.8 GHz Core 2 Duo), kad E8400 3.0 GHz Core 2 Duo. Mano pagrindinė plokštė yra MS-7301, PC buvo Packard Bell sukauptas atsargas, kurios aš pridėjo 500W PSU, kad ir buvo užsakyta 8800GTS 512MB už. Mano MOBO būti suderinamos? Ką apie BIOS? Aš, iš viso ne naujokas CPU ir buvo tiesiog ieško keletas patarimų! Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų valdyba yra suderinama su E8400 tai jis turėtų būti tik tiesios mainytis
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ar man reikia atnaujinti BIOS? Better safe than sorry? Jo Phoenix 3,03 atm. Paskutinės atnaujinti yra 3,7. |
|
| |||
| |||
| Na pagal jūsų specifikacijas ji teigia, kad jūs galite paleisti anE8400 tačiau nieko nekalbama apie atsižvelgdamas atnaujinti BIOS paminėti, kad šiuo Mo Intime ID pasakyti "ne"
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VN-7301 gimtoji remia 1.066 FSB. Jei work fine out of the box.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš tai pačias setup ir ką tik atnaujinti iš Intel Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) į E8400. Kuo greičiau pateikti E8400 ir pradėti, sistema stringa iš karto. Įdėti 6.600 iš naujo ir viskas gerai. Tai lusto problema manote, ar pagrindinio nesuderinamumo problema? Thanks for your help Bob |
|
| |||
| |||
| Nesuderinamumas, greičiausiai. Įmesti 6600, Flash BIOS ir pamatyti, jei negalite paleisti 8.400.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis neveiks plokštę be kai Messing apie. Mirksi šiuo atveju BIOS bus Rūšiuoti VRM parametrus procesoriaus (tikriausiai - patikrinti, ar gamintojo), tačiau jis negali dirbti be FSB yra Overclocked iš jo atsargų 266MHz (quad pumped - 1066MHz) iki 333MHz (quad pumped - 1333 ). Tad koks jis yra, nėra, ji negali dirbti plokštę.
|
| |||
| |||
| Citata:
6.600 yra 1066MHz FSB procesorių. Plokštės gimtoji laikui, max, 1066MHz FSB. E8400 dirba ant 1333MHz FSB. Štai kodėl ji neveikia. Jei įmanoma, jums reikia overclock iš FSB 266MHz iki 333MHz.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su alex. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Overclocking Intel E8400 - Core greitis ir multiplikatoriaus svyruoja | Juan Bueno | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 6 birželis 2009 15:45 |
| Asus P5Q PRO Intel E8400 perkaitimo Please help | krazor | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 10 spalis 2008 04:21 |
| E8400 | Gazmondo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | Kovas 10, 2008 16:48 |
| Intel E8400 ir EVGA nForce 680i BIOS | Aceras | General Hardware Chat | 4 | 25 sausis 2008 00:28 |
| "Intel" procesoriais - atnaujinimas Mano Intel Pentium 4 2.66GHz | Glitch | General Hardware Chat | 1 | 21 rugsėjis 2006 20:44 |
| Temos įrankiai | |
| |