![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm vērā uzlabot mana datora CPU no e6300 (1.8 Ghz Core 2 Duo) uz E8400 3,0 GHz Core 2 Duo. Mana motherboard ir MS-7.301, PC bija Packard Bell akciju būvēts, ko es esmu pievienotās 500W PSU un veikuši pasūtījumus, 8800GTS 512MB for. Vai mana MOBO ir saderīgs? Ko par BIOS? I ', kopējais iesācēju pie CPU un bija tikai meklē kādu padomu! Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu padome ir saderīgs ar E8400, lai tā būtu vienkārši taisni SWOP
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Vai man ir nepieciešams atjaunināt BIOS? Labāk nodrošināties, nekā vēlāk nožēlot? Tās Phoenix 3,03 atm. Jaunākās atjaunināšana ir 3.7. |
|
| |||
| |||
| Nu pēc jūsu specs tajā teikts, ka var palaist anE8400 bet tajā nav minēts, kam uzlabot BIOS, lai šajā mo intime id say no
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7.301 natively atbalsta 1.066 FSB. Būtu jāstrādā naudas sodu no lodziņa.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es tieši šādu pašu uzstādīšanas un ir tikai atjaunināta no Core 2 Duo 6.600 (2.4mghz) uz E8400. Tiklīdz kā to E8400 un sāktu, sistēma uzkaras uzreiz. Man 6.600 atpakaļ un viss ir labi. Tas ir mikroshēmu problēmu jūs domājat, vai pamata nesaderības problēma? thanks for your help Bob |
|
| |||
| |||
| Nesaderības dēļ, visdrīzāk. Mest in 6600, flash BIOS un redzēt, ja jūs nevarat palaist 8.400.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nedarbosies mātesplatē nav dažu messing about. Mirguļi šajā gadījumā BIOS būs sava veida VRM iestatījumi CPU (iespējams - pārbaudiet ražotāja), bet tas nedarbojas bez FSB tiek overclocked no tā krājumu 266MHz (Quad iesūknētais - 1066MHz) uz 333MHz (Quad iesūknētais - 1333MHz ). Tā kā tas nozīmē, nē, tas nedarbojas mātesplati.
|
| |||
| |||
| Quote:
6.600 ir 1066MHz FSB CPU. Motherboard natively trases, max, 1066MHz FSB. E8400 darbojas ar 1333MHz FSB. Tieši tāpēc tā nedarbojas. Ja iespējams, jums vajadzēs OVERCLOCK FSB no 266MHz to 333MHz.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Alex. |