![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu sunt în vedere modernizarea meu calculator de la un procesor e6300 (1,8 Ghz Core 2 Duo) la un e8400 3.0 Ghz Core 2 Duo. Meu este o placa de baza MS-7301, PC-ul a fost un Packard Bell stoc construit care le-am adăugat un 500W PSU să şi-au comandat o 8800GTS 512MB pentru. Mobo meu va fi compatibil? Ce zici de BIOS-ul? I ", novice la un total de procesoare şi a fost doar în căutarea unor sfat! Mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvs. de bord este compatibil cu E8400 deci ar trebui să fie doar un simplu schimb
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Voi avea nevoie de a actualiza BIOS-ul? Siguranţă mult mai bine imi pare rau? Are un Phoenix 3.03 atm. Ultima actualizare este de 3.7. |
|
| |||
| |||
| Ei bine în conformitate cu specificaţiile acesta afirmă că puteţi rula anE8400 dar nu face nici o mentiune de a avea de a actualiza BIOS-ul, asa ca, la acest mo intime id spun că nu
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 nativ suportă FSB 1066. Ar trebui să funcţioneze bine afară de la cutie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am acest exact acelaşi setup şi-au actualizat doar de la Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) la un e8400. De îndată ce pune e8400 şi de a începe, sistemul se blochează imediat. Am pus din nou în 6600 şi totul este în regulă. Este aceasta o problemă cip crezi, sau o bază de incompatibilitate problema? Mulţumesc pentru ajutor Bob |
|
| |||
| |||
| Incompatibilitate, cel mai probabil. Aruncă în 6600, flash BIOS-ul şi să vezi dacă nu aveţi posibilitatea să rulaţi 8400.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta nu va rula în placa de bază, fără unele despre joc. Clipeste a BIOS-ului în acest caz se va sorta vrm setările pentru CPU (probabil - verificaţi cu producătorul), dar el nu va funcţiona fără FSB fiind overclocked din stoc este 266mhz (quad pompat - 1066mhz) la 333mhz (quad pompat - 1333 ). Deci, ca atare, nu, el nu va funcţiona în placa de bază.
|
| |||
| |||
| Citat:
În 6600 este un 1066mhz FSB CPU. Placa de bază nativ rulează, max, un 1066mhz FSB. De E8400 ruleaza pe un FSB 1333. De aceea nu e de lucru. Dacă este posibil, va trebui să overclock la FSB de la 266mhz la 333mhz.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu Alex. |
![]() |
|
| Marcaje |