![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem zvažuje modernizáciu moje PC CPU od E6300 (1,8 GHz Core 2 Duo) na e8400 3,0 GHz Core 2 Duo. Moja základná doska je MS-7301, PC bola Packard Bell parku postavený, ktoré som pridal do 500W PSU a objednal 8800GTS 512mb za. Budú moje Mobo je kompatibilná? A co BIOS? I ', celkom začínajúcim na CPU a bolo len hľadáte nejaké rady! Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša doska je kompatibilná s E8400 tak by malo byť len priame prohodit
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Budem musieť aktualizovať BIOS? Lepšie bezpečný ako ľúto? Jeho jedna Phoenix 3,03 atm. Posledná aktualizácia je 3,7. |
|
| |||
| |||
| Takže podľa vašej špecifikácie uvádza, že ju môžete spustiť anE8400 ale nezmieňuje musieť aktualizovať bios, takže v tomto mo intime id povedať nie
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 natívne podporuje 1066 FSB. By mali fungovať dobre von z boxu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám presne rovnaký nastavenia a práve rekonštruované od Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) na e8400. Akonáhle dal e8400 a začne sa systém zasekne ihneď. Ja som sa späť do 6600 a všetko je v poriadku. Je to čip problému myslíte, alebo nekompatibilita základný problém? vďaka za vašu pomoc Bob |
|
| |||
| |||
| Nezlučiteľnosti, s najväčšou pravdepodobnosťou. Hodit do 6600, flash BIOS a zistite, či nie je možné spustiť 8400.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nebude fungovať na doske bez umazávání okolo. Bliká na bios v tomto prípade sa bude radiť VRM nastavenia procesora (pravdepodobne - obráťte sa na výrobcu), ale nebude fungovať bez FSB je overclocked ze je to akciovej 266MHz (Quad odčerpaných - 1066MHz) na 333MHz (Quad odčerpaných - 1333MHz ). Tak, ako to stojí, nie, to nebude fungovať v základnej doske.
|
| |||
| |||
| Citácia:
V 6600 je 1066MHz FSB CPU. Základná doska nativně beží, max, a 1066MHz FSB. Na E8400 beží na 1333MHz FSB. To je dôvod, prečo to nefunguje. Ak je to možné, budete musieť přetaktování FSB z 266MHz na 333MHz.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Súhlasím s alex. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Overclocking Intel E8400 - Core rýchlosti a multiplikátor kolísavé | juan bueno | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 6. júna 2009 15:45 |
| Asus P5Q pre Intel E8400 PREHRIATIA Prosím pomôžte | krazor | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 10. októbra 2008 04:21 |
| E8400 | Gazmondo | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 10. marca 2008 16:48 |
| Intel E8400 a EVGA nForce 680i BIOS | Aceras | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 25 januára 2008 00:28 |
| Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |