![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben bir e6300 gelen PC CPU yükseltme düşünüyor yaşıyorum (1.8 GHz Core 2 Duo bir e8400 3,0 Ghz Core 2 Duo) için. Benim anakartımda bir MS-7301 ise, bir PC Packard Bell stok olan ben bir 500W PSU ekledik ve yerleşik bir 8800GTS 512MB için sipariş sahip oldu. Benim mobo uyumlu olacak? BIOS ne olacak? Ben, CPU'ları bir toplam yeni ve adil bir tavsiyede arıyordum! Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu sadece düz bir takas olmalıdır Your kurulu E8400 ile uyumludur
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ben BIOS yükseltmesi gerekecek mi? Daha üzgün daha güvenli? Its a Phoenix 3,03 ATM. Son yükseltme 3,7 olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Iyi özellikleri bu devletler bu anE8400 çalıştırabilirsiniz ama BIOS yükseltmesi gerek kalmadan, herhangi bir sözünü etmez, bu yüzden bu Pt intime at göre kimliği yok demek
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 yerel 1066 FSB destekler. Kutunun dışında sorunsuz çalışır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben ve aynı kurulum var sadece Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) bir e8400 yükseltme var. As soon olarak e8400 ve başlangıç koymak, sistem hemen kilitlenir. Ben 6600 yılında geri koymak ve her şey iyi. Bu bir sorun mu var bir çip ya da temel bir uyumsuzluk sorunu var mı? Yardımlarınız için teşekkürler Bob |
|
| |||
| |||
| Uyumsuzluk, büyük olasılıkla. Olan 6600 yılında, at BIOS flaş ve eğer 8400 yayınlanmaz görmek.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu anakart, bazı ilgili karıştırmasını olmadan yayınlanmaz. Bu durumda BIOS Yanıp sönen üretici ile (muhtemelen - kontrol) CPU için vrm ayarları sıralamak olacak ama FSB ile çalışmayacaktır bu stok 266mhz (dört pompaladı - 1066MHz) den 333mhz için (dört pompaladı - 1333MHz overclocked olmak ). Yani olarak standları, hayır, bu anakart olarak çalışmayacak.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
The 6600 bir 1066MHz FSB işlemci olduğunu. Bu anakart özgün, en fazla bir 1066MHz FSB çalışır. Bu E8400 bir 1333MHz FSB çalışır. Bu yüzden çalışmıyor's. Mümkünse, siz 266mhz den 333mhz için FSB overclock gerekir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ben Alex ile katılıyorum. |