![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я розглядати модернізацію процесорів мій комп'ютер від E6300 (1,8 ГГц Core 2 Duo) для E8400 3,0 ГГц Core 2 Duo. Моя платі MS-7301, ПК був складі Packard Bell побудований які я додав до БЖ 500W і замовив для 8800GTS 512MB. Чи буде моя Mobo бути сумісні? А як щодо BIOS? Я, в цілому новачок на процесори і просто шукав декілька порад! Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для плати сумісні з E8400 тому вона повинна бути просто пряма перекачування
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Чи потрібно оновлення BIOS? Береженого Бог береже? Її Фенікс 3,03 атм. Останнє оновлення 3.7. |
|
| |||
| |||
| Ну відповідно до ваших специфікація У ньому говориться, що ви можете запускати anE8400 але нічого не говориться про необхідність оновлення BIOS, тому на даному Mo Intime ID сказати "ні"
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MS-7301 має вбудовану підтримку FSB 1066. Чудово працює з коробки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я це точно такий же настройка і тільки підвищений з Core 2 Duo 6600 (2.4mghz) для E8400. Як тільки розпочав E8400 і система зависає одразу. Я поставив ще в 6600 і все буде нормально. Чи є це проблемою чіпа Як ви думаєте, чи основна проблема несумісності? Дякуємо за вашу допомогу Боб |
|
| |||
| |||
| Несумісність, швидше за все. Кидок в 6600, Flash BIOS і подивитися, якщо ви не можете запустити 8400.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він не буде працювати в материнській платі без деяких возитися. Перепрограмування BIOS в даному випадку буде сортувати VRM налаштування для процесора (можливо - зверніться до виробника), але вона не буде працювати без ФСБ бути розігнаний з його складу 266 МГц (Quad Pumped - 1066MHz) до 333MHz (Quad Pumped - 1333MHz ). Такий як вона є, ні, це не буде працювати в материнській платі.
|
| |||
| |||
| Цитата:
6600 1066MHz FSB процесорів. Материнська плата спочатку працює, Макс, FSB 1066 МГц. E8400 працює на FSB 1333 МГц. Ось чому воно не працює. Якщо можливо, вам необхідно розігнати FSB від 266 МГц до 333MHz.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я згоден з Алексом. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін Intel E8400 - частоти ядра і мультиплікатора флуктуірующего | Хуан Bueno | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 6 червня 2009 15:45 |
| Asus P5Q Pro Intel E8400 Перегріву будь ласка, допоможіть | krazor | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 10 жовтня 2008 04:21 |
| E8400 | Gazmondo | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 10 березня 2008 16:48 |
| Intel E8400 і EVGA Nforce 680i BIOS | Aceras | Генеральний обладнання чат | 4 | 25 січня 2008 00:28 |
| Процесор Intel - Оновлення мій Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 вересня 2006 20:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |