![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички - Аз съм мислене на модернизация ми дънната платка. Това е AM2 дънни платки в момента, населявани от AMD 64 X 2 6000 + @ 3.0GHz с 4GB 677 RAM и 8500GT. Аз не съм геймър, така че графичната карта е напълно глоба за моите нужди - secondlife, Aero, Compiz и т.н. Въпреки това, моят дънната платка разполага само с 2 DIMM слота за RAM, и съм свикнал да има 4 ... [направи видео редактиране. ефекти] и доста съм склонен да получите AM2 + дънни платки, така че ако преминете към Phenom в някакъв момент аз не ще се нуждаем от нова дънна платка. Какво съм аз предполагам се чудите, че е безопасно / лесно да се вземе на процесора от дънна платка и то stcik в нов? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Да, просто се уверете, че новото дъно поддържа както старите и новите процесори и, че сте заземени когато докосва компоненти. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Единственото е малко оплетени свързващи кабели между правото на дъното и предната случай за включване / изключване / нулиране ключове и случай говорител. За контакти обикновено са натъпкани заедно и недостъпна!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и вие вероятно ще бъде най-добрата покупка на нова тръба на термична паста, когато получите съвет за процесора, тъй като то ще бъде по-добре, отколкото ре-usuing това, което е в момента на процесора.
| |||
| |||
| Аз построен на компютъра си мисля на модернизация, така знам всичко за нечетлив MOBO's! по този въпрос, ми CPU дойде с тип нещо топлинен "Актуално", която е вече на радиатор, така че не трябва да използват термична паста. това все пак ще се оправи, или трябва да взема термична паста за да сте сигурни. penom са AM2 + Прав ли съм? и AM2 + дъно's са склонни да подкрепят AM2 ... и някои AM2 такива подкрепа AM2 +, но с намалена скорост или среща на върха. |
|
| |||
| |||
| Подложката е всичко, което трябва.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ Надграждането PC! | chronicatm | Общи Хардуер Чат | 8 | 17 Дек 2008 16:38 |
| Модернизиране на дънната платка | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 20 | 24 Авг 2008 14:57 |
| Бихте искали някои от помощ за обновяване на PC | xioner | Общи Хардуер Чат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Реконструкция на стари компютри | напет | Общи Хардуер Чат | 3 | 7 Декември 2007 10:13 |
| Модернизиране на никого? | Алекс | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 21 Юли 2007 13:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |