![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni - jsem přemýšlel o upgradu své základní desky. je to v současné době bydlení AM2 desce AMD 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz s 4GB RAM a 677 8500GT. Nejsem hráč, tak grafická karta je zcela pokuta pro mé potřeby - secondlife, letecké, compiz atd. Nicméně, moje deska má jen 2 DIMM sloty pro paměti RAM, a já jsem zvyklý na 4 ... [udělat střih videa. efekty], a trochu jsem ochoten si AM2 + desce tak, že když přejdu na phenom na nějakém místě nebudu potřebovat novou desku. Zajímalo by mě, co myslím, je, je to bezpečné / jednoduché vzít procesor z desky, a to v stcik nový? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jo, jen se ujistěte, nové mobo podporuje jak starým a novým procesorem a že jste uzemněn při dotyku komponenty. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jen trochu nešikovný, je správné připojení vodičů mezi mobo a případ přední zapnutí / vypnutí / reset přepínače a případ mluvčí. Zásuvky jsou obvykle přeplněné dohromady a nepřístupná!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a ty by asi bylo nejlepší, kupovat nové tepelné trubice pasty, když dostanete vaše deska pro CPU, jak to bude lepší než re-usuing co je v současné době na CPU.
| |||
| |||
| i vestavěný počítač jsem přemýšlel o upgradu, takže vím o stísněný mobo to! v tomto bodě, má cpu přišel s tepelným 'pad' typ věc, která již byla na chladiče, takže nemusel použít tepelnou pastu. by to být ještě v pořádku, nebo by se i trochu termální pasta, aby se ujistil. penom jsou AM2 + Mám pravdu? a AM2 + mobo je sklon podporovat socket AM2 ... a některé z nich podporuje AM2 + AM2, ale ve snížené rychlosti nebo vrchol. |
|
| |||
| |||
| Pad je vše, co potřebujete.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda Upgrade PC! | chronicatm | Obecné Hardware Chat | 8 | 17. prosince 2008 16:38 |
| Aktualizace desce | mrdaveyk | Procesory, základní desky & RAM | 20 | 24. srpna 2008 14:57 |
| By chtěl pomoct s modernizací ks | xioner | Obecné Hardware Chat | 16 | 22. duben 2008 06:57 |
| Aktualizace staré PC | švihácký | Obecné Hardware Chat | 3 | 7 prosince 2007 10:13 |
| Aktualizace někdo? | alex | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 21. července 2007 13:03 |
| Thread Nástroje | |
| |