μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Αναβάθμιση Motherboard

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιουλίου του 2008, 09:31
Μέλος Ομάδα

Hey all - σκέφτομαι την αναβάθμιση μητρική μου.

είναι μια AM2 μητρική πλακέτα σήμερα στεγάζει ένα AMD 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz με 4GB μνήμης RAM 677 και μια 8500GT.

Δεν είμαι gamer, έτσι ώστε η κάρτα γραφικών είναι εντελώς πρόστιμο για τις ανάγκες - secondlife μου, Aero, Compiz κλπ.

Ωστόσο, η μητρική μου έχει μόνο 2 DIMM υποδοχές για RAM, και έχω συνηθίσει να με 4 ... [κάνετε επεξεργασία βίντεο. π. αποτελέσματα] και κάπως την τάση να πάρετε μια AM2 + μητρική πλακέτα, έτσι ώστε αν κάνω αναβάθμιση σε ένα φαινόμενο σε κάποια στιγμή εγώ δεν θα χρειαστεί μια νέα μητρική πλακέτα.

Τι Αναρωτιέμαι υποθέτω είναι, είναι ασφαλές / εύκολο να το CPU από μια μητρική πλακέτα και stcik αυτό σε ένα καινούργιο;
Old 3 Ιουλίου του 2008, 09:36
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας d0od View Post

Τι Αναρωτιέμαι υποθέτω είναι, είναι ασφαλές / εύκολο να το CPU από μια μητρική πλακέτα και stcik αυτό σε ένα καινούργιο;

Ναι, απλά βεβαιωθείτε ότι το νέο mobo υποστηρίζει τόσο την παλιά και νέα CPU και ότι είναι γειωμένα όταν αγγίζουν στοιχεία.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Ιουλίου του 2008, 09:55
Ομάδα Δωρητών

Το μόνο fiddly λίγο είναι συνδέει το δικαίωμα καλώδια μεταξύ του mobo και το μέτωπο για την περίπτωση / / off επαναφορά διακόπτες και ομιλητής υπόθεση. Οι υποδοχές είναι συνήθως γεμάτα από κοινού και απροσπέλαστη!

Old 3 Ιουλίου του 2008, 09:59
Ομάδα Δωρητών

και εσείς θα μπορούσε πιθανότατα να είναι καλύτερη η αγορά μιας νέας σωλήνα της θερμικής πάστας όταν παίρνετε σκάφους σας για τον επεξεργαστή, όπως θα είναι καλύτερο από το εκ νέου usuing ό, τι είναι σήμερα για την CPU.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4 Ιουλίου 2008, 18:41
Μέλος Ομάδα

i ενσωματωμένη στον υπολογιστή σκέφτομαι την αναβάθμιση έτσι γνωρίζουν τα πάντα για στενότητα Mobo του!

επί του σημείου αυτού, CPU μου ήρθε με πράγμα τύπου θερμική «μαξιλάρι» που είχε ήδη στην ψήκτρα, ώστε δεν πρέπει να χρησιμοποιούν θερμική πάστα.

αυτό θα εξακολουθεί να είναι εντάξει, ή πρέπει να πάρω κάποια θερμική πάστα για να βεβαιωθείτε.

penom είναι AM2 + Εχω δίκιο; και AM2 + mobo τείνουν να υποστηρίξει AM2 ... και μερικά AM2 υποστήριξη αυτούς AM2 + αλλά με μειωμένη ταχύτητα ή κορυφής.
Old 13 Ιουλίου 2008, 13:33
Ομάδα Δωρητών

Το μαξιλάρι είναι όλα όσα χρειάζεται.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.