![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all - σκέφτομαι την αναβάθμιση μητρική μου. είναι μια AM2 μητρική πλακέτα σήμερα στεγάζει ένα AMD 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz με 4GB μνήμης RAM 677 και μια 8500GT. Δεν είμαι gamer, έτσι ώστε η κάρτα γραφικών είναι εντελώς πρόστιμο για τις ανάγκες - secondlife μου, Aero, Compiz κλπ. Ωστόσο, η μητρική μου έχει μόνο 2 DIMM υποδοχές για RAM, και έχω συνηθίσει να με 4 ... [κάνετε επεξεργασία βίντεο. π. αποτελέσματα] και κάπως την τάση να πάρετε μια AM2 + μητρική πλακέτα, έτσι ώστε αν κάνω αναβάθμιση σε ένα φαινόμενο σε κάποια στιγμή εγώ δεν θα χρειαστεί μια νέα μητρική πλακέτα. Τι Αναρωτιέμαι υποθέτω είναι, είναι ασφαλές / εύκολο να το CPU από μια μητρική πλακέτα και stcik αυτό σε ένα καινούργιο; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ναι, απλά βεβαιωθείτε ότι το νέο mobo υποστηρίζει τόσο την παλιά και νέα CPU και ότι είναι γειωμένα όταν αγγίζουν στοιχεία. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Το μόνο fiddly λίγο είναι συνδέει το δικαίωμα καλώδια μεταξύ του mobo και το μέτωπο για την περίπτωση / / off επαναφορά διακόπτες και ομιλητής υπόθεση. Οι υποδοχές είναι συνήθως γεμάτα από κοινού και απροσπέλαστη!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| και εσείς θα μπορούσε πιθανότατα να είναι καλύτερη η αγορά μιας νέας σωλήνα της θερμικής πάστας όταν παίρνετε σκάφους σας για τον επεξεργαστή, όπως θα είναι καλύτερο από το εκ νέου usuing ό, τι είναι σήμερα για την CPU.
| |||
| |||
| i ενσωματωμένη στον υπολογιστή σκέφτομαι την αναβάθμιση έτσι γνωρίζουν τα πάντα για στενότητα Mobo του! επί του σημείου αυτού, CPU μου ήρθε με πράγμα τύπου θερμική «μαξιλάρι» που είχε ήδη στην ψήκτρα, ώστε δεν πρέπει να χρησιμοποιούν θερμική πάστα. αυτό θα εξακολουθεί να είναι εντάξει, ή πρέπει να πάρω κάποια θερμική πάστα για να βεβαιωθείτε. penom είναι AM2 + Εχω δίκιο; και AM2 + mobo τείνουν να υποστηρίξει AM2 ... και μερικά AM2 υποστήριξη αυτούς AM2 + αλλά με μειωμένη ταχύτητα ή κορυφής. |
|
| |||
| |||
| Το μαξιλάρι είναι όλα όσα χρειάζεται.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |