![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima - mislim nadogradnje moj matični ploča. to je AM2 matična ploča trenutno stambenog AMD 64 x2 6000 + @ 3.0 GHz s 4 GB RAM-a 677 i 8500GT. Nisam igra, tako da grafička kartica je potpuno u redu za moje potrebe - secondlife, aero, Compiz itd. Međutim, moja matična ploča ima samo 2 DIMM utora za RAM, i ja sam naviknut sa 4 ... [stoje video editing. efekti] i rod sam sklon da se AM2 + matičnu ploču tako da ako ja nadogradnju na phenom u nekom trenutku ne će trebati nove matične ploče. Što sam zadivljen valjda je, je li siguran / lako da se CPU iz matične ploče i to u stcik novo? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Da, samo osigurati novu mobo podržava i stara i nova CPU-a i da ste uzemljenom kada dodiruju komponente. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Samo malo fiddly povezuje pravo žice između mobo, a slučaj pred on / off / reset prekidači i slučaj zvučnika. Utičnice obično se stisnulo zajedno i nepristupačnim!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i vjerojatno bi bilo najbolje kupujete novu cijev termalne paste kada dobijete vaš odbora za CPU, kao što će biti bolje nego re-usuing ono što je trenutno na CPU.
| |||
| |||
| ja izgrađen računalo mislim nadogradnje pa zna sve o tijesan mobo's! u tom trenutku, moja CPU došao s termalnom 'jastuk' type stvar tako da je već bio na heatsink nisu imali za korištenje termalne paste. bi to i dalje biti u redu, ili bi trebao ja dobiti neke termalne paste kako bi bili sigurni. penom's su AM2 + am ja pravo? i + AM2 mobo je teže za podršku AM2 ... i one neke AM2 support AM2 +, ali u smanjenom brzinom ili summita. |
|
| |||
| |||
| Jastuk je sve što trebate.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |