kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Upgrading Alaplap

Reply

Téma eszközök
Old Július 3, 2008, 09:31
Csoport tagja

Hey all - gondolok korszerűsítésének my motherboard.

ez egy Socket AM2 alaplap AMD jelenleg a lakások 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz with 4 GB RAM-mal és 677 a 8500GT.

Nem vagyok játékos, így a grafikus kártya teljesen jól a saját szükségleteiket - SecondLife, repülőgép, compiz, stb

Mindazonáltal, az én alaplapon csupán 2 DIMM bővítőhely RAM, és én már megszoktam, hogy miután 4 ... [a videó szerkesztés. hatások], és kicsit hajlamos vagyok kap egy AM2 + alaplap, hogy ha én frissítek a jelenség egy bizonyos ponton Én nem kell egy új alaplapot.

Amit én kíváncsi vagyok azt hiszem van, ez biztos / könnyű, hogy a CPU ki egy alaplap és stcik azt egy újat?
Old Július 3, 2008, 09:36
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by d0od View Post

Amit én kíváncsi vagyok azt hiszem van, ez biztos / könnyű, hogy a CPU ki egy alaplap és stcik azt egy újat?

Ja, csak arról, hogy az új mobo támogatja mind a régi és az új CPU-t és hogy Ön földelni megérintésekor alkatrészeket.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 3, 2008, 09:55
Donor Group

Az egyetlen fiddly darab van a jobb összekötő vezetékek között mobo, és az ügy előtt be / ki / reset esetén a kapcsolók és a hangszóró. Az aljzatok általában zsúfolva össze, és megközelíthetetlen!

Old Július 3, 2008, 09:59
Donor Group

és akkor valószínűleg a legjobb, buying egy új cső termál paszta, amikor átveszi a hajón a CPU, mert jobb lesz, mint újra usuing ami jelenleg a CPU-hoz.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Július 4, 2008, 18:41
Csoport tagja

Én találtam ki a számítógép gondolok korszerűsítésének így jól ismerem zsúfolt mobo's!

ebben a kérdésben, az én cpu jött egy termikus "pad" típusú dolog, hogy már a hűtőborda így nem kellett használni termál paszta.

lenne ez még rendben van, vagy kéne egy kis termál tészta a biztonság kedvéért.

penom 'van AM2 + Igazam van? és AM2 + mobo's hajlamosak támogatni AM2 ... és néhány AM2 + AM2 is támogatja, de a csökkentett sebesség, vagy a csúcson.
Old Július 13, 2008, 13:33
Donor Group

A pad van minden amire szükséged van.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.