![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all - gondolok korszerűsítésének my motherboard. ez egy Socket AM2 alaplap AMD jelenleg a lakások 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz with 4 GB RAM-mal és 677 a 8500GT. Nem vagyok játékos, így a grafikus kártya teljesen jól a saját szükségleteiket - SecondLife, repülőgép, compiz, stb Mindazonáltal, az én alaplapon csupán 2 DIMM bővítőhely RAM, és én már megszoktam, hogy miután 4 ... [a videó szerkesztés. hatások], és kicsit hajlamos vagyok kap egy AM2 + alaplap, hogy ha én frissítek a jelenség egy bizonyos ponton Én nem kell egy új alaplapot. Amit én kíváncsi vagyok azt hiszem van, ez biztos / könnyű, hogy a CPU ki egy alaplap és stcik azt egy újat? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ja, csak arról, hogy az új mobo támogatja mind a régi és az új CPU-t és hogy Ön földelni megérintésekor alkatrészeket. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Az egyetlen fiddly darab van a jobb összekötő vezetékek között mobo, és az ügy előtt be / ki / reset esetén a kapcsolók és a hangszóró. Az aljzatok általában zsúfolva össze, és megközelíthetetlen!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| és akkor valószínűleg a legjobb, buying egy új cső termál paszta, amikor átveszi a hajón a CPU, mert jobb lesz, mint újra usuing ami jelenleg a CPU-hoz.
| |||
| |||
| Én találtam ki a számítógép gondolok korszerűsítésének így jól ismerem zsúfolt mobo's! ebben a kérdésben, az én cpu jött egy termikus "pad" típusú dolog, hogy már a hűtőborda így nem kellett használni termál paszta. lenne ez még rendben van, vagy kéne egy kis termál tészta a biztonság kedvéért. penom 'van AM2 + Igazam van? és AM2 + mobo's hajlamosak támogatni AM2 ... és néhány AM2 + AM2 is támogatja, de a csökkentett sebesség, vagy a csúcson. |
|
| |||
| |||
| A pad van minden amire szükséged van.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |