![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם - אני חושב על שדרוג לוח האם שלי. זה בלוח האם כרגע דיור AM2 AMD 64 x 2 6000 + @ 3.0GHz עם 4Gb זיכרון RAM 677 ו 8500GT. אני לא גיימר, כך את הכרטיס הגרפי הוא לגמרי בסדר לצרכים - SecondLife שלי, Aero, Compiz וכו ' עם זאת, לוח האם שלי יש רק 2 חריצי DIMM עבור זיכרון RAM, ואני פעם אחרי 4 ... [לעשות עריכת וידאו. ההשפעות] וגם אני די נוטה לקבל AM2 + לוח האם, כך שאם אני לשדרג Phenom בשלב מסוים אני לא אצטרך לוח אם חדש. אני תוהה מה אני מניח היא, האם זה בטוח / קל לקחת את ה-CPU של לוח אם ו stcik זה חדש? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
כן, רק לוודא mobo החדש תומך הן המעבד הישן והחדש ושאתה earthed כאשר מרכיבים נוגע. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| הקטע רק fiddly הוא חיבור נכון בין החוטים mobo ואת הקדמי במקרה / כיבוי / מתגים לאפס ו דובר במקרה. ארובות לרוב הצטופפו יחד ולא נגיש!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ואתה בטח היה הכי טוב לקנות שפופרת חדשה של הדבק תרמי כשתגיע לוח שלך עבור המעבד, כמו זה יהיה יותר טוב מחדש usuing מה היא כרגע על ה-CPU.
| |||
| |||
| בניתי את המחשב אני חושב על שדרוג כך יודע כל mobo על צפוף של! בנקודה זו, CPU שלי בא עם דבר מסוג בלוק תרמי 'כי כבר היה על קירור כך לא היה צריך להשתמש הדבק תרמי. היה זה עדיין יהיה בסדר, או שאני צריך לקבל קצת הדבק התרמי כדי לוודא. penom הן AM2 + אני צודק? ו AM2 + mobo של נוטים לתמוך AM2 ... וכמה אלה AM2 תמיכה AM2 + אבל במהירות לפסגה או מופחתת. |
|
| |||
| |||
| שלוח כל מה שאתם צריכים.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה שדרוג מחשב! | chronicatm | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -17 דצמבר 2008 16:38 |
| שדרוג לוח האם | mrdaveyk | CPUs, Motherboards & RAM | 20 | 24 אוגוסט 2008 14:57 |
| רוצה קצת עזרה עם שדרוג מחשב | xioner | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 22 אפריל 2008 06:57 |
| שדרוג מחשב ישן | חרוץ | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 דצמבר 2007 10:13 |
| שדרוג מישהו? | אלכס | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 21st יולי 2007 13:03 |
| שרשרת כלים | |
| |