![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all - I'm thinking modernizavimo mano plokštėje. nic nie AM2 plokštę šiuo metu būsto AMD 64 x 2 6000 + @ 3.0GHz su 4 Gb 677 RAM ir 8500GT. I'm not a gamer, kad vaizdo plokštės visiškai baudą už mano poreikius - secondlife, Aero, compiz ir tt Tačiau, mano plokštė turi tik 2 DIMM dėl RAM, I'm used to turinti 4 ... [do vaizdo redagavimą. poveikis] ir kinda esu linkęs gauti AM2 + plokštę taip, kad jei aš atnaujinimo Phenom tam tikru I'll nereikia naujos plokštės. What I'm wondering Manau, tai yra saugu / lengva priimti CPU iš plokštės ir stcik jį naujo? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Yeah, tiesiog įsitikinkite, kad nauja MOBO palaiko tiek senas ir naujas CPU ir kad jums yra įžeminti prisilietus komponentai. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tik sunkokas truputį jungiasi teisę laidai tarp MOBO ir teismų visą on / off / Reset jungikliai ir jei garsiakalbis. Lizdai paprastai būna sausakimšas kartu ir nepasiekiamas!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o jūs turbūt būtų geriau pirkti naują vamzdžių šilumos pasta kai gausite savo laivą CPU, nes jis bus geresnis nei naujo usuing Ką šiuo metu yra procesorius.
| |||
| |||
| Aš pastatyti kompiuterį aš galvoju apie atnaujinimą, kad žinau viską apie ankšta MOBO's! šiuo klausimu, mano CPU atėjo su šilumos "padas" tipo dalykas, kad jau buvo HEATSINK taip neturėjo naudoti šilumos pasta. Ar tokiu atveju vis tiek bus gerai, ar turėčiau kažkiek šilumos pastos įsitikinti. penom's yra AM2 + Am I right? ir AM2 + MOBO yra linkę remti AM2 ... ir kai tie AM2 parama AM2 +, bet ne sumažintu greičiu arba aukščiausiojo lygio susitikime. |
|
| |||
| |||
| Pad yra viskas, ko jums reikia.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |